LABRIMP Műsorszolgáltatási Világítási Kör Asztal Hívás Hüvelykes Led-es Kiegészítő Lámpa Gyűrű Szépség Smink Zoom Önarckép Laptop:
Megújítva

LABRIMP Műsorszolgáltatási Világítási Kör Asztal Hívás Hüvelykes Led-es Kiegészítő Lámpa Gyűrű Szépség Smink Zoom Önarckép Laptop:

HUF 4698.00

Rendelhető

VIDEÓ TELEFON tulajdonosa, Kis méret, könnyű súly elvégezni, készen arra, hogy használja majdVIDEÓ KONFERENCIA FÉNY Készült prémium minőségű anyag, gyakorlati használata, ami azt jelenti, hogy a z élet.Smink Gyűrű Fény.FOTÓZÁS VILÁGÍTÓ GYŰRŰ, Alkalmas a legtöbb eszköz, amely támogatja az USB portok, például a laptopok, Pc-k, mobil tápegység, USB töltő, HÁLÓZATI adapterek, stb.ÉLŐ közvetítés a FÉNY-Ez a tétel egy LED-live - streaming fény.készült prémium minőségű anyag, amely gyakorlati használata.Nagy az éjszakai, vagy a sötét szobában, amikor fel, képkeret, fotózás, élő közvetítés, stb.Egy nagy ajándék választás a barátok, a család, sőt még többet is.KONFERENCIA HÍVÁSOK LÁMPA . Te képes lesz arra, hogy a videók, éjszaka, vagy nagy képeket, a sötét területek, ez a gyűrű a fény.A csomag Lista 1 x fényt 1 x Csipesz Jellemzők-Kiváló minőségű, alacsony ár, kiváló ár-teljesítmény használatra, ez a legjobb választás videofelvételt világító gyűrű. -Vaku : 2700-6500 K önarckép gyűrű lámpa -Jön a klip, a klip is, a hol akar, nagyon kényelmes, Videó, Telefon Tartó. -Nagyon alkalmas az élő adás rögzítése videó, beltéri, osztály, tárgyalás gyűrű fény 8 hüvelyk. -Szín : Fekete, Fehér, konferencia hívások lámpa -Méret : 20.98inch smink gyűrű fény. -Ön képes lesz arra, hogy a videók, éjszaka, vagy nagy képeket, a sötét területek, ez a gyűrű fény Videó Fény a Klip. -Anyaga : ABS led gyűrű fény clip-Tápellátás : USB-Önarckép Gyűrű Fény-Ez egy profi eszköz létrehozása élő videót vagy hangfelvételt okostelefon vagy számítógép önarckép töltse ki fény.Áruk Informationconference hívásokat lámpa Alkalmas kültéri fotó lámpa, beltéri fényt, portré, divat, reklám, fotózás, videó felvétel, stb.Videó Telefon Jogosultja Ez a tétel egy LED töltse lámpa, ami történik, az jó anyag lehet használni hosszú távon.fotózás világító gyűrű remek ajándék barátoknak, akiknek szükségük van egy LED gyűrű lámpa.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak