4 Db Hal Scaler Eltávolító Hal Mérleg Ecset Rozsdamentes Acél Fűrészfog Hal Tisztító Készlet Hal Vízkőoldó Eszköz Gyorsabb, Könnyebb Eltávolítani
Megújítva

4 Db Hal Scaler Eltávolító Hal Mérleg Ecset Rozsdamentes Acél Fűrészfog Hal Tisztító Készlet Hal Vízkőoldó Eszköz Gyorsabb, Könnyebb Eltávolítani

HUF 785.70

Rendelhető

【Csomag tartalma】:kap 4db 2 stílusok rozsdamentes acél hal skála kefék, minden stílus 2db, elég a mennyiség, stílus lehetőségek a mindennapi használatra, majd csere 【Magas minőségű anyag】 van : Ezek a halak skála kefék elsősorban készült kiváló minőségű 304 rozsdamentes acélból, amely erős, könnyű, de rozsda-bizonyíték, amely használható sokáig anélkül, hogy elszakadna vagy hajlítás. 【Biztonságos tervezés】:Ez a konyha tartozék használható halat ölni, majd távolítsa el hal mérleg.A teljes tervezés integrált, kényelmes, sima, kerek, a farok célja egy lógó lyuk, amely lehet akasztani, ha nem használja, anélkül, hogy a teret. 【Erős segítő】:halat Eszik, számos előnye van a szervezetben, de nagyon nehéz, hogy távolítsa el a mérleg. 50/30 (2 stílusok) kettős sorban cápa fog finom fogazat nagyban javítja a hatékonyságot hal méretezés, valamint segít megőrizni a hal bőre ép.Tökéletes azok számára, akik szeretik a halat enni bőr. 【Szerviz Garancia】 van : Ha nem tetszik a termék, bármilyen okból, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, kapsz egy 100% - os visszatérítési vagy csere.Ha tetszik, kérjük, kattintson a hozzáadás a bevásárló kocsit azonnal, ne habozzon!. 【Csomag tartalma】:kap 4db 2 stílusok rozsdamentes acél hal skála kefék, minden stílus 2db, elég a mennyiség, stílus lehetőségek a mindennapi használatra, majd csere. 【Magas minőségű anyag】 van : Ezek a halak skála kefék elsősorban készült kiváló minőségű 304 rozsdamentes acélból, amely erős, könnyű, de rozsda-bizonyíték, amely használható sokáig anélkül, hogy elszakadna vagy hajlítás. 【Biztonságos tervezés】:Ez a konyha tartozék használható halat ölni, majd távolítsa el hal mérleg.A teljes tervezés integrált, kényelmes, sima, kerek, a farok célja egy lógó lyuk, amely lehet akasztani, ha nem használja, anélkül, hogy a teret. 【Erős segítő】:halat Eszik, számos előnye van a szervezetben, de nagyon nehéz, hogy távolítsa el a mérleg. 50/30 (2 stílusok) kettős sorban cápa fog finom fogazat nagyban javítja a hatékonyságot hal méretezés, valamint segít megőrizni a hal bőre ép.Tökéletes azok számára, akik szeretik a halat enni bőr.

A javaslat jellemzői

1. Material:
stainless steel
2. Color:
Silver
3. SIZE:
Square head fish scales brush
Round head Fish Scaler Remover :
21 x 3.5cm /8.27 x 1.38inches
4. Packaging Includes:
4pcs 2 Styles Stainless Steel Fish Scale Brushes, 2pcs each style
FEATURES::
1. Made of stainless steel, strong and durable.:
2. The surface is smooth and non-sticky, and the hollow belly accommodates scattered fish scales, which will not let the fish scales fly around.:
3. An indispensable and powerful tool for home chefs or professional chefs in restaurants, further enhance your cooking level!:
4. Helps to remove scales from almost all fish easily and effectively.:
100% SATISFACTION GUARANTEE::
If you have any questions, please contact us at any time, we will reply to you within 24 hours. If you are not satisfied with our Fish Scaler Remover, we can refund or replace it and try our best to solve your problem. :

Vevők, ahogy választanak