Pteanecay Rattan piszkafa Gyerekeknek,Bambusz Ruha Baba Fogasok Gyermekek Szervező Szoba, Gyerekszoba Dekoráció(15.7 * 7.9 colos)
Megújítva

Pteanecay Rattan piszkafa Gyerekeknek,Bambusz Ruha Baba Fogasok Gyermekek Szervező Szoba, Gyerekszoba Dekoráció(15.7 * 7.9 colos)

HUF 1975.50

Rendelhető

1,Rattan Fal Horgok Gyerek Ruha Szervező Rack Ruhát, Kalapot, Lógó Horog 2,Hangulatos kialakítás,ezek a Fal Horgokkal készülnek, természetes rattan.Alkalmas a száradó ruhákat, vagy tárolására ruhát a Horgok.Fogják frissíteni a megjelenés a gyermek szekrény. 3,Óvoda mérete-a tökéletes méretű ruhát a kisgyermek, vagy óvoda a korban gyermekem, csak tegye őket. 4,Tartós, stabil,a akasztóval készült a legjobb minőségű rattan.Nem könnyen deformálódik, nem nyom, ez egy nagyon praktikus akasztóval. 1,Rattan Fal Horgok Gyerek Ruha Szervező Rack Ruhát, Kalapot, Lógó Horog. 2,Hangulatos kialakítás,ezek a Fal Horgokkal készülnek, természetes rattan.Alkalmas a száradó ruhákat, vagy tárolására ruhát a Horgok.Fogják frissíteni a megjelenés a gyermek szekrény. 3,Óvoda mérete-a tökéletes méretű ruhát a kisgyermek, vagy óvoda a korban gyermekem, csak tegye őket. 4,Tartós, stabil,a akasztóval készült a legjobb minőségű rattan.Nem könnyen deformálódik, nem nyom, ez egy nagyon praktikus akasztóval.Pteanecay Specifikáció : Decor Use : Clothing Type : Horgok & Rails Feature : Eco-Friendly Why Minket Válasszon : Divat,Nagy Mennyiség,Legújabb,Legjobb Eladási,Stock Material : Fa Gyerek Szoba Dekoráció Hook Function : Gyerek szoba decorationcolour : fa color Material : rattansize : 40x20cm Please megjegyzés : Mivel a termék természetes rattan, lehet, hogy valami hibát.Értsd meg, kérlek, köszönöm!A csomag Tartalma : 1*Rattan Fal Hooks Only a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Megjegyzés : a Fény, a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

A javaslat jellemzői

DecorUse:
Clothing
Type:
Hooks & Rails
Feature:
Eco-Friendly
Why Choose Us:
Fashion,High Quantity,Newest,Best Selling,Stock
Material:
Wood Kids Room Decoration Hook
Function:
Kids room decoration
colour:
wood color
Material:
rattan
size:
40x20cm
Please note:
As the product is made of natural rattan, there may some flaws. Please understand, thanks!
Package Contents:
1*Rattan Wall Hooks:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.

Vevők, ahogy választanak