Charmgle Haza Eszköz Javítása DT71 Digitális Csipesz LCR Mérő Teszt SMD/Ellenállás/Kondenzátor/Induktivitás/Feszültség/Frekvencia/Dióda,
Megújítva

Charmgle Haza Eszköz Javítása DT71 Digitális Csipesz LCR Mérő Teszt SMD/Ellenállás/Kondenzátor/Induktivitás/Feszültség/Frekvencia/Dióda,

HUF 8009.10

Rendelhető

Innovatív All-In-One Design : Ez egy csipesz-szerű digitális teszter, időt takarít meg azáltal, hogy lehetővé teszik, hogy gyorsan vizsgált komponensek a telepítés előttMulti-Funkcionális : Nem csak egy LCR méteres SMD alkatrészek, de ez is lehet használni, mint egy ESR mérő.Süllyesztett Control Gomb : Célja a kényelmet szem előtt tartva, egyszerűen érintse meg a tetején az adatkezelő, valamint akkor váltás funkciók. 360° - ban Forgatható Külön OLED Vezérlő : Nem számít, hogyan használja a bal oldali vagy a jobb oldali, ez a könnyed működtetéséhez a 360° - os vezérlő.Az OLED kijelző nem engedi, hogy félreértettem a paraméterek. 10 Órás Akkumulátor : Célja a dolgozó szakember, egy teljes töltés a csipesszel lehet használni, 10 óra folyamatos működés.Innovatív All-In-One Design : Ez egy csipesz-szerű digitális teszter, időt takarít meg azáltal, hogy lehetővé teszik, hogy gyorsan vizsgált komponensek a telepítés előtt.Multi-Funkcionális : Nem csak egy LCR méteres SMD alkatrészek, de ez is lehet használni, mint egy ESR mérő.Süllyesztett Control Gomb : Célja a kényelmet szem előtt tartva, egyszerűen érintse meg a tetején az adatkezelő, valamint akkor váltás funkciók. 360° - ban Forgatható Külön OLED Vezérlő : Nem számít, hogyan használja a bal oldali vagy a jobb oldali, ez a könnyed működtetéséhez a 360° - os vezérlő.Az OLED kijelző nem engedi, hogy félreértettem a paraméterek. 10 Órás Akkumulátor : Célja a dolgozó szakember, egy teljes töltés a csipesszel lehet használni, 10 óra folyamatos működés.Specifikáció : Elem Típus : Mini Digitális Csipesz Power Interface : 3,5 mm-es audio interfész Vezérlő Mérete : Kb.9 a Mérési Kar Méret : Kb.2 a működési Hőmérséklet : 10~50? Működési Páratartalom : 10~90%RH Töltési Idő : 2 óra Folyamatos működési Idő : 10h Beépített Akkumulátor Típusa : Lítium akkumulátor Akkumulátor Kapacitás : 1500m Ah Csomag Lista : 1 x DT71 Ellenőrző Terminál 1 x Dedikált Adatok Vonal 1 x Mérési Kar 1 x hordtáska 1 x Felhasználói Útmutató Funkció : 1. Az alak a csipesz 3?a részben osztott szerkezet lehet osztani az adatkezelő, a mérési kar, majd a csipesz fejét.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Mini Digital Tweezers
Power Interface:
3.5mm audio interface
Controller Size:
Approx. 47mm / 1.9in
Measurement Arm Size:
Approx. 106mm / 4.2in
Working Temperature:
10~50?
Working Humidity:
10~90%RH
Charging Time:
2h
Continuous Working Time:
10h
Built-in Battery Type:
Lithium battery
Battery Capacity:
1500mAh
Package List:
1 x DT71 Control Terminal:
1 x Dedicated Data Line:
1 x Measuring Arm:
1 x Carrying Case:
1 x User Manual:
Feature:
1. The shape of the tweezers with 3?section split structure can be divided into the controller, the measuring arm and the tweezers head.:
2. Using 360?degree adjustable window, to meet different viewing angles.:
3. Intelligent attitude judgment, automatically distinguish left and right hand operation and switch screen display direction.:
4. The controller adopts touch buttons, light touch to move gears, simple operation.:
5. The measuring arm has magnetic elasticity, which is ergonomic, built?in high?power double lithium batteries, long standby time.:
 :
  :

Vevők, ahogy választanak