Csillagok, tolltartó, Táska, Aranyos Ceruza Dobozban Cipzár Toll Tok a Középső középiskolai Hivatal Egyetemista Lányok, Fiúk
Megújítva

Csillagok, tolltartó, Táska, Aranyos Ceruza Dobozban Cipzár Toll Tok a Középső középiskolai Hivatal Egyetemista Lányok, Fiúk

HUF 6264.00

Rendelhető

✔【Nagy Kapacitású & Szervezett】 : A multifunkcionális tolltartó (L734 hüvelyk) célja, hogy maximalizálja tárolási hatékonyság.Van 1 tágas zseb, széles nyitható cipzár, a pen az esetben lehet tartani, minden tanulónak szüksége van az iskola vagy kollégium.Nagy tárolási kapacitás, amely lehetővé teszi akár 25-50 slim ceruzát, illetve egyéb kisebb tételek.Téglalap alakú design, hogy bírja 7-inch extra hosszú ceruza.
✔【Tartós Anyag & Prémium Cipzár】 : A Ceruza, Táska készült kiváló minőségű vászon, amely tartós, könnyen tisztítható.A tetején a szuper nagy műanyag (POM) cipzár, ami nagyon erős, kopásálló.Ragaszkodunk ahhoz, hogy segítségével a legjobb minőségű varrás, cipzár, feldolgozás, így tartós.Továbbá a kivitelezés teszi a cipzár a toll tok könnyű, sima, anélkül, hogy zavaró, hogy húzd fel.
✔【Hordozható & Kényelmes】 : Két extra kezeli az oldalon, hogy a ceruza, táska, könnyen hordozható.Ez könnyen elfér bármilyen táska, hátizsák, valamint táskám, majd könnyen ki.A könnyű anyag megkönnyíti, hogy sehová.Ez nagyon praktikus, a mindennapi életben! .
✔【Multifunkcionális】 : Ez egy multifunkcionális ceruza, táska, amely meg tud felelni a gyakorlati szüksége van a különböző emberek, ez nem csak egy írószer esetben táska elsődleges, közepes, magas iskolai, vagy főiskolai hallgatók, hanem egy smink kozmetikai táska, valamint tároló táska apró tárgyak, a férfiak, nők, felnőttek, valamint az irodai asztalát.
✔【Stílusos Design & Tökéletes ajándék】 : A nagy cipzár teszi tolltartó szuper aranyos, különleges.A magas minőségű, elegáns táska lehet a praktikus ajándékokat a gyerekek, lányok, fiúk, barátok, osztálytársak, famliy.Jó választás ajándékba, születésnap, évforduló, esküvő, anyák napja, valentin-nap, karácsony, új év.
✔【Nagy Kapacitású & Szervezett】 : A multifunkcionális tolltartó (L7.34 hüvelyk) célja, hogy maximalizálja tárolási hatékonyság.Van 1 tágas zseb, széles nyitható cipzár, a pen az esetben lehet tartani, minden tanulónak szüksége van az iskola vagy kollégium.Nagy tárolási kapacitás, amely lehetővé teszi akár 25-50 slim ceruzát, illetve egyéb kisebb tételek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak