EVTSCAN RC tetőcsomagtartó csomagtartó LED - RC Autó tetőcsomagtartó Része Axiális SCX24 1/24 RC Crawler(A)
Megújítva

EVTSCAN RC tetőcsomagtartó csomagtartó LED - RC Autó tetőcsomagtartó Része Axiális SCX24 1/24 RC Crawler(A)

HUF 1709.10

Rendelhető

Alkalmazandó Modell : Ez az RC tető csomagtartón a fény alkalmas Axiális SCX24 1/24 RC crawler, kérjük, erősítse meg a modell használat előttPrémium Anyagból Készült, prémium műanyag, vas -, LED anyagok, részletes szimuláció, nem könnyű viselet, kopásálló, tartós.Növelje a Szimuláció Hatása : A megjelenés szimuláció kiváló, a tetőcsomagtartó növeli a dekoráció tér, amely hatékonyan javítja a szimuláció fokozattal növeli a szimuláció hatása.Felszerelt LED-es Lámpák : Ez a tetőre csomagtartóra van felszerelve, LED, ami az RC autó hűvösebb, még vonzóbb, nem könnyű leesni, kényelmes vezetés éjszaka.Könnyű, Kompakt : A forma, könnyű, kompakt, egyszerűen hordozható, elemek tárolására, fokozza a realizmus pedig könnyen szállítható.Szolgáltatás : 1. Könnyű Telepítés : Könnyen telepíthető, egy nagyszerű módja annak, hogy az RC crawler tárhelyet, valamint hatékonyan megakadályozza a karcolások az autó shell.Specifikáció : Elem Típus : RC tetőcsomagtartó Poggyász Carrier Material : Műanyag, Vas, LEDType : RC Accessory Color : Black Lamp Gyöngyök Száma : 4 Light Szín : White Operating Feszültség : 4.4 VLight Átmérő : Kb.5 in Bead Átmérő : Kb.2 in Luggage Rack Méret : Kb.6 in Line Hossza : Kb.6 in Suitable : az Axiális SCX24 1/24 sorozat RC crawler Package Lista : 1 x tetőcsomagtartó 1 x Egy sor Tető Világítás(Összesen 4 Lámpa Gyöngyök) 1 x Egy sor Lámpaernyő(Összesen 16 Tartozékok) 12 x Screw Note : 1. Mivel a kézi mérés, kérjük, hogy a hiba az 1-3mm.Köszönöm szépen!2. Kijelző kalibrálás következetlen, a színek, a tárgyak jelennek meg a képek lehet, hogy kissé eltér a tényleges tárgyakat. Ömlesztett szállítás, a vásárló össze.

A javaslat jellemzői

Item Type:
RC Roof Rack Luggage Carrier
Material:
Plastic, Iron, LED
Type:
RC Accessory
Color:
Black
Lamp Beads Number:
4
Light Color:
White
Operating Voltage:
4.8-7.4V
Light Diameter:
Approx.12mm / 0.5in
Bead Diameter:
Approx.5mm / 0.2in
Luggage Rack Size:
Approx.108 x 67mm / 4.3 x 2.6in
Line Length:
Approx.270mm / 10.6in
Suitable:
for Axial SCX24 1/24 series RC crawler
Package List:
1 x Roof Rack  1 x A Set of Roof Lights(Total of 4 Lamp Beads) 1 x A Set of Lampshade(Total of 16 Accessories) 12 x Screw
Note:
1. Since it is manual measurement, please allow the error of 1 3mm. Thank you very much!2. Display calibration is inconsistent, and the colors of the items displayed in the photos may be slightly different from the actual objects.3. Bulk shipment, customer assemble.

Vevők, ahogy választanak