SunRemex a Google Pixel 7 Esetben, a HD kijelző Védő fólia, Pixel 7 Esetben a Mágneses Gyűrű Jogosultja Állvány,[Katonai] 16ft.
Megújítva

SunRemex a Google Pixel 7 Esetben, a HD kijelző Védő fólia, Pixel 7 Esetben a Mágneses Gyűrű Jogosultja Állvány,[Katonai] 16ft.

HUF 3.00

Rendelhető

【Célja a Google Pixel 7 2022】A telefon esetben kompatibilisek a Google Pixel 7 Telefon (2022),Nem Illik a Google Pixel 7 Pro Telefon VAGY a Google Pixel 6 【Magas Minőségű Anyag】Ez a Google Pixel 7 2022 telefon esetében készült kiváló minőségű PC+ TPU anyag, amely jó rugalmasság, valamint kopásállóság, erős hatással ellenállás sokk abszorpciós teljesítmény, amely hatékonyan védi a telefont. 【Kamera Képernyő Védelem】A megemelt keret kialakítása a Google Pixel 7 2022 védő tok védelmet nyújt a képernyőn, a fényképezőgép, hatékonyan csökkenti a hatása, hogy a mobiltelefon alá, majd elkerülve repedések, karcolások. 【Egyszerű Telepítés】A Google Pixel 7 2022 PC+ TPU tok könnyen telepíthető, az anyag nem könnyű sérült, nem deformálódott után több létesítmények, vagy vegye le. 【Vezeték nélküli töltés & Érzékeny Gombok】Ez a Google Pixel 7 2022 esetben nem támogatja a vezeték nélküli töltés, a tok tökéletesen megvédi a telefont a gombok nem érintett, de a válasz érzékeny. 【Célja a Google Pixel 7 2022】A telefon esetben kompatibilisek a Google Pixel 7 Telefon (2022),Nem Illik a Google Pixel 7 Pro Telefon VAGY a Google Pixel 6. 【Magas Minőségű Anyag】Ez a Google Pixel 7 2022 telefon esetében készült kiváló minőségű PC+ TPU anyag, amely jó rugalmasság, valamint kopásállóság, erős hatással ellenállás sokk abszorpciós teljesítmény, amely hatékonyan védi a telefont. 【Kamera Képernyő Védelem】A megemelt keret kialakítása a Google Pixel 7 2022 védő tok védelmet nyújt a képernyőn, a fényképezőgép, hatékonyan csökkenti a hatása, hogy a mobiltelefon alá, majd elkerülve repedések, karcolások. 【Egyszerű Telepítés】A Google Pixel 7 2022 PC+ TPU tok könnyen telepíthető, az anyag nem könnyű sérült, nem deformálódott után több létesítmények, vagy vegye le. 【Vezeték nélküli töltés & Érzékeny Gombok】Ez a Google Pixel 7 2022 esetben nem támogatja a vezeték nélküli töltés, a tok tökéletesen megvédi a telefont a gombok nem érintett, de a válasz érzékeny.Sun Remex a Google Pixel 7 Esetben, a HD kijelző Védő fólia, Pixel 7 Esetben a Mágneses Gyűrű Jogosultja Állvány,[Katonai] 16ft.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak