Hajdina Párna - Ban Organikus Durva Ruhával Csomag. A Párnahuzat Van Masszírozó Hatása.Javítja Az Alvás Minőségét Zöld (Kék)
Megújítva

Hajdina Párna - Ban Organikus Durva Ruhával Csomag. A Párnahuzat Van Masszírozó Hatása.Javítja Az Alvás Minőségét Zöld (Kék)

HUF 2339.10

Rendelhető

【Könnyen tisztítható】 - a külső burkolat könnyen húzza szét a mosásA belső fedél cipzár nyitva, így az eltávolítás vagy a módosítás hajdina, hogy megfeleljen az ön igényeinek. 【Enyhíti a nyaki fájdalom】 - hajdina párnák nagyon segítőkész, de nem simítsa ki.Ez enyhíti a nyaki fájdalom, hogy te jól érezd magad. 【Nyaki Nyak Párna】 : nem csak cserélhető, illetve mosható pamut huzat, valamint a töltelék hajdina rendszerhéj-bélés, hajdina segített enyhíteni a közös alvási problémák. 【Hajdina Párnák】 : Egészségügyi funkció, nyugodt, megnyugtatja az idegeket, Roll párna ideális nyaki, ágyéki, valamint lábtámasz, Bőr-barát, nedvesség-wicking párnát, így egy jobb, éjszaka alszik.Anyag : Készült hajdina hull tölteléket. 【Egyszerű Beállítása】Cipzárral nyílik Egyszerű Beállítása Állítsa be magát a legkényelmesebb magasság alszik. 【Könnyen tisztítható】 - a külső burkolat könnyen húzza szét a mosás.A belső fedél cipzár nyitva, így az eltávolítás vagy a módosítás hajdina, hogy megfeleljen az ön igényeinek. 【Enyhíti a nyaki fájdalom】 - hajdina párnák nagyon segítőkész, de nem simítsa ki.Ez enyhíti a nyaki fájdalom, hogy te jól érezd magad. 【Nyaki Nyak Párna】 : nem csak cserélhető, illetve mosható pamut huzat, valamint a töltelék hajdina rendszerhéj-bélés, hajdina segített enyhíteni a közös alvási problémák. 【Hajdina Párnák】 : Egészségügyi funkció, nyugodt, megnyugtatja az idegeket, Roll párna ideális nyaki, ágyéki, valamint lábtámasz, Bőr-barát, nedvesség-wicking párnát, így egy jobb, éjszaka alszik.Anyag : Készült hajdina hull tölteléket. 【Egyszerű Beállítása】Cipzárral nyílik Egyszerű Beállítása Állítsa be magát a legkényelmesebb magasság alszik.Párna alak : standard tér pillow Filling : Hajdina husk Pillow magasság : 8cm Pillow esetben anyag : szerves régi durva cotton Washing módszer : cserélhető párna case Pillow súly : 1 kg.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak