60pcs Karácsonyi Dísz Horgok karácsonyfa S-Kampó Dísz Fogas Lógó Horog a karácsonyfa Karácsonyi Labdák Parti Dekoráció (Arany)
Megújítva

60pcs Karácsonyi Dísz Horgok karácsonyfa S-Kampó Dísz Fogas Lógó Horog a karácsonyfa Karácsonyi Labdák Parti Dekoráció (Arany)

HUF 468.90

Rendelhető

Négy színben, piros, zöld, arany, ezüst választani, akkor válassza ki a színt akarunk egyeztetni, vagy keveri a színeket 25 x 50mm / 1 x 2a.A dísz horgok gyönyörű célja, mint S:alakú.Ha használja ezeket a horgok lógó díszek a karácsonyfát, nem kell elbújni a horgok, a horog ezüst segít, hogy a karácsonyfa vonzóbbá.Ezek a Karácsonyi dísz horgokkal készülnek bevonatú fém anyag, amely nagyon erős, nem keletre, hogy rozsda vagy rontja, könnyűek, de könnyen le is lehet alkalmazni sokáig.Az s-alakú design teszi a horgot több különleges többet pratical, hogy a horog a dolgok, amelyek nem tartoznak.Nagy hasznát lógó díszek a karácsonyfára, mint a kis virágot, Karácsonyi harangok, díszdobozok, kategória, vagy koszorú jelenítse meg a cuki kis dolog, lesz hozzá nagy szépség, hogy a párt, otthon dekoráció.Termékleírás : 100% Márka New Item Típusa : Hook Material : Metal Optional Szín : Piros, Zöld, Arany, Silver Size : Kb. 25 x 50mm / 1 x 2in Weight : Kb.8 oz Package Lista : 60 x Hook Note : 1. Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

A javaslat jellemzői

100% Brand New:
Item Type:
Hook
Material:
Metal
Optional Color:
Red, Green, Gold, Silver
Size:
Approx. 25 x 50mm / 1 x 2in
Weight:
Approx. 51g / 1.8oz
Package List:
60 x Hook:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Vevők, ahogy választanak