Vita a Cápák világít LED Kutya Vezető/Pórázt a Biztonságos Éjszakai Látótávolság Sötétben. Vízálló Fényes Látható Nylon Konstrukció.
Megújítva

Vita a Cápák világít LED Kutya Vezető/Pórázt a Biztonságos Éjszakai Látótávolság Sötétben. Vízálló Fényes Látható Nylon Konstrukció.

HUF 680.40

Rendelhető

JÓL LÁTHATÓ, KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ! - Élénk színű a kutya látható lesz, mind éjjel-nappal!A legmagasabb minőségi anyagokból Super Bright LED lámpák a legfényesebb elérhető!KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ - Egyetlen kattintson a beállítások kiválasztása az esti sétákHogy a kutya láttam.A nagy viz kutya vezet látható biciklisek, futók, autók pedig növekszik a reakcióidő, valamint csökkenti a balesetek, sérülések vannak, kell kutya kiegészítők.EGÉSZ ÉVBEN ÓLOM - Nem kell, hogy fektessenek be a szezonális vezet, ha lesz!IDŐJÁRÁSÁLLÓ - Jó minden időjárási körülmények között, víztaszító, rozsda-bizonyíték alkatrészek, & könnyű, erős , kényelmes, tartós & épült, hogy a múlt, csak a legjobb kiváló minőségű anyagok & alkatrészek.A LEGJOBB MINŐSÉGŰ - felhasználásával Készült, 100% - os Nylon heveder, magas szakítószilárdságú varrás, Kényelmes Super Bright F5 LED-es lámpák, a legfrissebb Lítium-ION akkumulátor technológia a legerősebb Rozsdamentes Acél gyűrű.Mi egy BRIT cég, valamint az a célunk, hogy a vásárló.Büszkék vagyunk arra, gyors kiszállítás szállítás.Ha bármilyen kérdése van, akkor könnyen kap a kapcsolatot.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak