Csere Dock Csatlakozó Töltő Port Flex Kábel Kompatibilis az iPhone Xs MAX Flex Kábel beleértve Eszközök (iPhone MAX Black Xs)
Megújítva

Csere Dock Csatlakozó Töltő Port Flex Kábel Kompatibilis az iPhone Xs MAX Flex Kábel beleértve Eszközök (iPhone MAX Black Xs)

HUF 989.10

Rendelhető

❃❃ 100% vadonatúj, eredeti, tökéletes csere, Töltő Port USB Dokkoló Flex Kábel a Mikrofon Jel Antenna i Phone XS MAXTesztelt egyenként a szakmai technicist szállítás előtt. ❃❃ Legjobb alkatrészeket a választás, amikor az iphone töltés port, USB-Port/ Fejhallgató-port/ Mikrofon/ jel gyenge, nem működik, vagy hibás. ❃❃ Egyszerű telepítésPontos töltő port flex kábel csere, használt rész Cserélni a törött, sérült rész!. ❃❃ Megjegyzés : a Javítási útmutató nem tartalmazza.Sokan vannak a kapcsolódó videók a You Tube-on a referencia.A telepítés sikeresen, ha óvatos vagy pedig beteg. ❃❃ Bármilyen kérdése van, akkor forduljon hozzánk, mi ad neked egy elégedett megoldás!.Csere dock csatlakozó töltő Port Flex lecserélni a törött, sérült rész!Megjegyzés : 1. Kérjük, ellenőrizze, hogy a Modell Száma vásárlás ELŐTT ez a Tétel.Megtalálja a-Modell-típus a készülék a készülék és / vagy a beállításokat.Az útmutató nem tartalmazza a csomag.Ha nem tudod, hogyan kell telepíteni.Megtalálható az utasításokat a Youtube-ról.Köszönöm!A csomag Tartalmazza : 1 x Töltő Port USB Dokkoló Flex Kábel 1 x-Javító Eszköz ❥(^_-).Oszd meg a projekt az alábbi : oszd meg a probléma-megoldási folyamat, vagy videó, hogy segítsen más barátok megoldani a problémákat.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak