Csomag 6 Fal Kilincs Dugóval Tiszta Gumi Kilincset Kerek Fali Pajzs Párna Öntapadó Csendes Wall Protector a Kilincs (Közepes-1.96 )
Megújítva

Csomag 6 Fal Kilincs Dugóval Tiszta Gumi Kilincset Kerek Fali Pajzs Párna Öntapadó Csendes Wall Protector a Kilincs (Közepes-1.96 )

HUF 0.33

Rendelhető

✔️ Tartós Tiszta Wall Protector : Gél Kilincset Dugóval falak védelme a káros ajtót becsaptaMegakadályozza a falon, majd a kilincs ütközés által okozott károkat.Ez az Ajtó Dugók Wall Protector a leghatékonyabb módja annak, hogy megvédje a házak, a falak, s fülem!. ✔️ Öntapadó & Könnyen Telepíthető : Az öntapadó design teszi ezeket a kilincsek' fal pajzs szuper könnyű, hogy a hely.Egyszerűen eltávolítani a héját, majd bottal a Kilincset a falon, ahol a kilincs általában a kapcsolatot. ✔️ Sokk Elnyelő & Szuper Csendes : Világos, kerek wall protector készült gumi anyag, ami egy puha ajtó retesz őr, a falat, a kilincs.Amikor a kilincs eléri a lökhárító fog felvenni, majd csökkentse a zajt.Fal őrök hatékonyan védi a fal , üveg, ablak, bútorok, valamint a biztosító csendes, kényelmes környezetben. ✔️ Láthatatlan Ajtó Dugók & szintű Alkalmazások : Minden világos, kerek wall protector őr 1.96 inch, szinte láthatatlan falak.Falon őr védők ragadós lehet a legtöbb felületek, gipszkarton falak, kerámia, üveg, fém.Ez a készlet 6 ajtó dugók nagy hűtő ajtaját védő, szekrény, ajtóütköző, tábla sarkokkal, kopjafa, wc, fürdőszoba vagy zuhanyzó ajtók!. ✔️100% az Ügyfél Elégedettségi Garancia : Vevői elégedettség a legfontosabb.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi vissza 24 órán belül. ✔️ Tartós Tiszta Wall Protector : Gél Kilincset Dugóval falak védelme a káros ajtót becsapta.Megakadályozza a falon, majd a kilincs ütközés által okozott károkat.Ez az Ajtó Dugók Wall Protector a leghatékonyabb módja annak, hogy megvédje a házak, a falak, s fülem!. ✔️ Öntapadó & Könnyen Telepíthető : Az öntapadó design teszi ezeket a kilincsek' fal pajzs szuper könnyű, hogy a hely.Egyszerűen eltávolítani a héját, majd bottal a Kilincset a falon, ahol a kilincs általában a kapcsolatot. ✔️ Sokk Elnyelő & Szuper Csendes : Világos, kerek wall protector készült gumi anyag, ami egy puha ajtó retesz őr, a falat, a kilincs.Amikor a kilincs eléri a lökhárító fog felvenni, majd csökkentse a zajt.Fal őrök hatékonyan védi a fal , üveg, ablak, bútorok, valamint a biztosító csendes, kényelmes környezetben.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak