fonefunshop Németországi vb 2022 TPU Szilikon Csuklópánt
Megújítva

fonefunshop Németországi vb 2022 TPU Szilikon Csuklópánt

HUF 899.10

Rendelhető

TÁMOGASSA A NEMZET - Mutasd meg, ki vagy támogató során a 2022-világbajnokság ezzel az elegáns karkötő ANYAGA - egy TPU szilikon anyag, ezeket a karkötőket kemény, tartós. AJÁNDÉK - a világbajnokság hogy közel a karácsony, ez lehet a tökéletes korai ajándék a Németország támogató család, barátok. MÉRET - Ez a karszalag van 2 különböző méretű, 6,5 cm átmérője 5,5 cm átmérőjű klip. KÉNYELMES - Miatt anyagi ez a karszalag készült ez egy kényelmes illeszkedést, valamint tökéletes visel a világbajnokság alatt.TÁMOGASSA A NEMZET - Mutasd meg, ki vagy támogató során a 2022-világbajnokság ezzel az elegáns karkötő.
ANYAGA - egy TPU szilikon anyag, ezeket a karkötőket kemény, tartós.
AJÁNDÉK - a világbajnokság hogy közel a karácsony, ez lehet a tökéletes korai ajándék a Németország támogató család, barátok.
MÉRET - Ez a karszalag van 2 különböző méretű, 6,5 cm átmérője 5,5 cm átmérőjű klip.
KÉNYELMES - Miatt anyagi ez a karszalag készült ez egy kényelmes illeszkedést, valamint tökéletes visel a világbajnokság alatt.Jellemzői : - Tökéletes, Németország támogatói. - Használ egy klip szerelő menni a csuklóján. - Két méret opciók : 6,5 cm átmérője : 5,5 cm átmérőjű. - Tökéletes Karácsonyi ajándék. - Anyaga : TPU Szilikon.A csomag Tartalma : 1 x Németországi vb 2022 TPU Szilikon Csuklópánt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak