DOITOOL 4 Db Színek Gyümölcs Alakú Fürdő, Labda, Háló Szivacs Háló Homokos Zuhany Labdát (Eper, Őszibarack, Mangó, 1 Db Egyenként)
Megújítva

DOITOOL 4 Db Színek Gyümölcs Alakú Fürdő, Labda, Háló Szivacs Háló Homokos Zuhany Labdát (Eper, Őszibarack, Mangó, 1 Db Egyenként)

HUF 1039.50

Rendelhető

kényelmes érzés, fürdő labdátanyaga tartós, hosszú távú használatra.Meleg Tipp : a Kedves vevő miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb. lehet, hogy némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Egyszerűen alkalmazható tusfürdő vagy szappan a fürdő lily, hogy a termék gazdag hab teljesen tiszta test, bőr károsodása nélkül a bőrön.Szintén segíthet pihenni magát, hogy élvezze a zuhany alatt.kényelmes érzés, fürdő labdát.anyaga tartós, hosszú távú használatra.Meleg Tipp : a Kedves vevő miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb. lehet, hogy némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Egyszerűen alkalmazható tusfürdő vagy szappan a fürdő lily, hogy a termék gazdag hab teljesen tiszta test, bőr károsodása nélkül a bőrön.Szintén segíthet pihenni magát, hogy élvezze a zuhany alatt.Description This elem egy gyümölcs alakú design, mind gyakorlati zuhanysarok labdát, amelyek a tartós, plüss, illetve nylon meg lehet feleltetni a tusfürdő, szappan előállítására gazdag hab a teljes test tisztítás a bőr károsodása nélkül a bőrön.A háló szivacs is segít pihenni magát, hogy élvezze a zuhany alatt.A gyors - száraz hálós kivitel, egyszerű használat, ez tényleg egy csodálatos fürdő felszerelés választás.Jellemzők Szín : A Képen Látható Módon. - Anyaga : Plüss, illetve nylon. - Méret : Kb 10x9. - anyag tartós, hosszú távú használatra. - kényelmes érzés, fürdő labdát. - Egyszerűen csak alkalmazni, tusfürdő vagy szappan a fürdő lily, hogy a termék gazdag hab teljesen tiszta test, bőr károsodása nélkül a bőrön. - Az is segíthet pihenni magát, hogy élvezze a zuhany alatt. - Meleg Tipp : a Kedves vevő miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb. lehet, hogy némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 4 x fürdő golyó.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak