Sephyroth Gyerek létrán, a Mosdó,Állítható 3 létrán, fogantyúval 2 sámli Gyerekeknek Wc szobatisztaság,Konyhában Műanyag Kisgyermek sámli Helper(Zöld)
Megújítva

Sephyroth Gyerek létrán, a Mosdó,Állítható 3 létrán, fogantyúval 2 sámli Gyerekeknek Wc szobatisztaság,Konyhában Műanyag Kisgyermek sámli Helper(Zöld)

HUF 2.67

Rendelhető

❤️【Állítható magasságú】A sámli gyerekeknek a három réteg kialakítása, a kisgyermek lépés széklet könnyen Állítható MagasságA legfelső lépés lehet visszautasította, hogy a második lépés a 3-sámli lehet alakítani egy 2-sámli, alkalmas a különböző korú gyermekek. ❤️【Széles alkalmazási】A gyerek sámli nem csak hasznos elérte a mosdó, gyakorló önirányított fogmosás, valamint a bilizés, de azt is lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy élvezze a konyha, a sütés tevékenységek.Ez segíti a gyerekeket abban, hogy hozzáférjenek a magas-up játékok, vagy más biztonságos területek támogatása, a függetlenség támogatása, illetve a jó szokások.Ez a lépés széklet ott lesz a gyermekek számára szerte a növekedés útja, segítve őket meghódítani minden kihívással néznek szembe. ❤️【Stabil, Csúszásmentes】A kisgyermek sámli jellemzők erős, Egy-alakú szerkezet.A párnázott alsó felszerelt, csúszásmentes részecskék, míg a felszínen a sámli egy non-slip minta.A hálós szerkezet alatt biztosítja az optimális stabilitást.A lekerekített korlát biztosítja, hogy a gyermek biztonságosan mássz fel, majd le.Megnyugodhat, a gyerekek elég a biztonság. ❤️【Erős, Biztonságos Anyag】A sámli gyerekeknek tartós műanyagból készült, ami könnyen ellenáll a súlya egy felnőtt.Nem kell aggódnia, a teherbíró képessége.Folytattunk szigorú tesztelés, a kapott CPC tanúsító, így családok, gyerekek ez a bizalom. ❤️【Könnyen Telepíthető, Tiszta】Közgyűlés, hiszen egyszerű műanyag mozgó csavarokat.Tisztítása is egyszerű - egyszerűen törölje le egy nedves ruhával, ha koszos lesz.Ez is lehet öblíteni, közvetlenül a víz. ❤️【Tökéletes Ajándék】A kisgyermek sámli egy tökéletes ajándék.Felfedezése egy gyermek a természet.Mint egy ajándék, segít, hogy a szülők csepegtetni a bizalmat, illetve a nevelés függetlenségüket a gyerekek. ❤️【Minőségbiztosítási】Ha bármilyen kérdése van, akkor mindig fel velünk a kapcsolatot.Mindent megteszünk, hogy önt!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak