PTS Halloween Koponyák Fej Halloween Fejét Halloween Dekoráció Halloween Csontváz Csontjai Halloween Asztali Dekoráció(Rózsaszín)
Megújítva

PTS Halloween Koponyák Fej Halloween Fejét Halloween Dekoráció Halloween Csontváz Csontjai Halloween Asztali Dekoráció(Rózsaszín)

HUF 1196.10

Rendelhető

?Halloween Téma? A Halloween koponya, fej célja a Halloween horror téma, hozza meg, a családok, baráti sokkal több Halloween party hangulat ?Széles körben Használja? lehet használni Halloween party dekoráció, áprilisi Nap is lehet használni, a kísértetjárta ház, a Nap, a Halott stb. ?Dekoráció ? akkor tedd az asztalra, majd asztallap, a sarokban a haza és így tovább, akkor nem csak, mint a Halloween party dekoráció, hanem egy nagy Halloweeni tréfa kellékek. ?Vicces Ajándék?, küldje el a barátok, a család, valamint egy ajándék doboz, hogy csodálatos lesz a meglepő ajándék számukra. ?Alapanyag&Méret?Ez a Halloween koponya fejét készült kiváló minőségű gyanta, ez biztonságos, környezetbarát, de tartós, hosszú ideje használja, melynek mérete körülbelül 9. ?Halloween Téma? A Halloween koponya, fej célja a Halloween horror téma, hozza meg, a családok, baráti sokkal több Halloween party hangulat. ?Széles körben Használja? lehet használni Halloween party dekoráció, áprilisi Nap is lehet használni, a kísértetjárta ház, a Nap, a Halott stb. ?Dekoráció ? akkor tedd az asztalra, majd asztallap, a sarokban a haza és így tovább, akkor nem csak, mint a Halloween party dekoráció, hanem egy nagy Halloweeni tréfa kellékek. ?Vicces Ajándék?, küldje el a barátok, a család, valamint egy ajándék doboz, hogy csodálatos lesz a meglepő ajándék számukra. ?Alapanyag&Méret?Ez a Halloween koponya fejét készült kiváló minőségű gyanta, ez biztonságos, környezetbarát, de tartós, hosszú ideje használja, melynek mérete körülbelül 9.Leírás Hozzáteszi, hogy egy kísérteties érzem, minden beállítás, egy nagy ajándék ötlet, Halloween téma felek.Emberi koponya modell adottságok, jó Halloween dekoráció.Ideális a kijelző bármely mantel, asztal vagy polc.Ez egy érdekes dekoráció minden férfi dungeon vagy ember-barlang.A Funkció Szín : Rózsaszín.Csomag, Beleértve 1 x Koponya Modell.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak