30 Db Duster Utántöltő, Duster Utántöltő Kompatibilis a Partvist Duster Kabátot, Kézi Mikroszálas Duster Utántöltő Otthon, Irodában(Kék)
Megújítva

30 Db Duster Utántöltő, Duster Utántöltő Kompatibilis a Partvist Duster Kabátot, Kézi Mikroszálas Duster Utántöltő Otthon, Irodában(Kék)

HUF 4752.00

Rendelhető

【ELEKTROSZTATIKUS DUSTER】Ez a puha, finom rost fejét tud generálni a statikus elektromosság révén súrlódás, elkerülve repül a por, hogy a tisztítás során, amely lehetővé teszi, hogy könnyen gyűjteni por vagy szennyeződés (Dörzsölje meg két kézzel a használat előtt, hogy bolyhos). 【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK】 Készült magas minőségű, nem-szőtt anyagok, Bolyhos Duster utántöltő rendelkeznek jó tartósság, valamint elektrosztatikus felszívódását.A duster utántöltő lágy, puha, nem karcolja bútor felületek, ha használják. 【CLEANLESS DESIGN】 Elkerülni a problémákat, amiket meg kell tisztítani, amely lehetővé teszi, hogy dobja ki a használat után.Eldobható elektrosztatikus duster lehet dobni közvetlenül a használat után tisztítás nélkül, amely képes megvédeni a kezét. 【KAP】 A készlet tartalmazza a 30 utántöltő bolyhos kabátot, kompatibilis a ZÁLOGJOG/PARTVIST/FLASH mágneses duster; Csapdák, illetve blokkok napi por, haj, allergének több ezer puha szálak.Ez ad neked egy tökéletes felhasználói élményt. 【MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLATRA】, Hogy széles körben alkalmazható, Köpenyes' puha szálak fejét segít fenntartani a tiszta, rendezett környezet, alkalmas tisztítás autók, hálószoba, nappali, szekrények, mennyezet, elektronikus berendezések, irodák. 【ELEKTROSZTATIKUS DUSTER】Ez a puha, finom rost fejét tud generálni a statikus elektromosság révén súrlódás, elkerülve repül a por, hogy a tisztítás során, amely lehetővé teszi, hogy könnyen gyűjteni por vagy szennyeződés. (Dörzsölje meg két kézzel a használat előtt, hogy bolyhos). 【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK】 Készült magas minőségű, nem-szőtt anyagok, Bolyhos Duster utántöltő rendelkeznek jó tartósság, valamint elektrosztatikus felszívódását.A duster utántöltő lágy, puha, nem karcolja bútor felületek, ha használják. 【CLEANLESS DESIGN】 Elkerülni a problémákat, amiket meg kell tisztítani, amely lehetővé teszi, hogy dobja ki a használat után.Eldobható elektrosztatikus duster lehet dobni közvetlenül a használat után tisztítás nélkül, amely képes megvédeni a kezét. 【KAP】 A készlet tartalmazza a 30 utántöltő bolyhos kabátot, kompatibilis a ZÁLOGJOG/PARTVIST/FLASH mágneses duster; Csapdák, illetve blokkok napi por, haj, allergének több ezer puha szálak.

A javaslat jellemzői

Dimensions:
20x10 cm
Weight:
330 g
Material:
non-woven fabric
Color:
Blue
Package includes:
30 Refills for Soft Duster :
Note:
1. Please allow 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :
2. Due to different monitor effects and light effects, the actual colour of the item may be slightly different from the colour shown in the pictures. Thank you! :

Vevők, ahogy választanak