Prémium Fa Edényekkel a Főzéshez, Rizs Lapát Fa Kanál Kanál Rizs Főző Edények Haza Konyha Tartozék
Megújítva

Prémium Fa Edényekkel a Főzéshez, Rizs Lapát Fa Kanál Kanál Rizs Főző Edények Haza Konyha Tartozék

HUF 1.67

Rendelhető

Egy lógó lyuk lehet a falra, ha nem használja, tartsa tiszta, higiénikusNagyon alkalmas z rizs, krumplipüré, stb. ez egy praktikus konyhai eszköz.A felület fa textúra, nem káros bevonat, alkalmas háztartási konyhák.Vastag, masszív fogantyú, tökéletesen csiszolt, kényelmes, nem könnyű megtörni.Természetes fából anyagok, könnyű súly, környezetvédelem, nincs rozsda, egészséges használni.Specifikáció : Elem Típus : Rizs Spoon Material : Wood Craft : Kéz Polished Weight : Kb.3 oz Product Méret : Kb.1in Package Lista : 1 x Rizs Spoon Note : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Az első használat előtt, akkor használja az ózon réteg a tisztítás kabinet, hogy tiszta, vagy áztatni a fény sós vízben kb 1 órát, majd tisztítsa meg általában.Tisztítás után, egy szellőző, száraz helyen, hogy száraz.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a magas hőmérsékletű készülékek, például a tisztítás szekrények, mikrohullámú sütők, stb.nem szabad elhelyezni, mellé egy melegítő, kitéve a nap, vagy forró.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Rice Spoon
Material:
Wood
Craft:
Hand Polished
Weight:
Approx. 37g / 1.3oz
Product Size:
Approx. 18x8cm / 7.1x3.1in
Package List:
1 x Rice Spoon:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Before the first use, you can use the ozone layer of the cleaning cabinet to clean, or soak in light salt water for about 1 hour, and then clean it normally.:
After cleaning, place it in a ventilated and dry place to dry. :
Please note that high‑temperature appliances such as cleaning cabinets, microwave ovens, etc. :
must not be placed, placed next to a heater, exposed to the sun, or boiling.:

Vevők, ahogy választanak