Ütés, Auto-aim, Jitter Xbox 360 Módosította Vezérlő COD Szellemek, MW3, Black Ops 2, MW2, Gyors tűz mod (Chrome Piros/Ezüst V2.0)
Megújítva

Ütés, Auto-aim, Jitter Xbox 360 Módosította Vezérlő COD Szellemek, MW3, Black Ops 2, MW2, Gyors tűz mod (Chrome Piros/Ezüst V2.0)

HUF 2.00

Rendelhető

10 Mód a gyors tűz (LEGGYORSABB LEHETSÉGES, A SZELLEMEK, a BLACK OPS 2, MW2)Működik, Halo, MIND a Call of Duty játékok, Gears of War, stb.Chrome piros héj ezüst díszítéssel - 2. Ütés, auto-aim, valamint a jitter mód, Egy Év Garancia.Ez a vezérlő funkciók 10 módok gyors tűz, a legújabb játékokat.Ez jellegét meghatározza egy, a felhasználó által programozható mód, ezért minden, jelenleg 63 különböző sebességgel, hogy ez a vezérlő képes előállítani.A tíz módok a következők : 1. A Call of Duty (MW3, MW2, COD4, Black Ops 2, Szellemek) : Puskák 2. A Call of Duty (MW3, MW2, COD4, Black Ops 2, Szellemek) : Pistols 3. Gears of War (2&3) : Hammerburst 5. Gears of War (2&3) : Pistols 6. Grand Theft Auto 4/ Black Ops 2-7. A Call of Duty World at War : Gyors 8. A Call of Duty World at War : Lassú 9. Általános (20 kép per másodperc) 10. Általános (25 kép per másodperc) amellett, hogy gyors tűz, ez a vezérlő rendelkezik 3 különleges kiegészítőt módosításokat is.A szálloda drop-shot, jitter, valamint az auto-aim, amelyek célja a Call of Duty sorozat.Drop-shot : Amikor ütés engedélyezve van, akkor minden alkalommal, amikor a tűz a fegyvert fog a földre, hogy elkerüljék az ellenséges tüzet.Marad a földön, amíg el nem engedi a ravaszt.Annak érdekében, hogy a drop-shot, hogy megfelelően működjön, kell az alapértelmezett beállítások lehetővé.Ütés kompatibilis az összes gyors tűz módok, majd munka nélkül gyors tűz is.Auto-Aim : Auto-aim CSAK akkor működik a kampányt, majd azt a Zombik módok a Call of Duty.NEM működik az online üzemmódban.Auto-aim lehetővé teszi, hogy továbbra is zárva van rá ellenséget offline játék mód.Ezekben a módokban, ha megérinti a bal ravaszt, észre fogod venni, hogy bemérje a cél egy pillanatra.Az auto-aim engedélyezve van, akkor is zárva marad rá az ellenség.Jitter Mód : Jitter mód lehetővé teszi, hogy még teljesen automata fegyverekkel lőni gyorsabb, mint a normál.Ez a mód NEM működik, a Modern Warfare 3-ban. Amikor jitter mód engedélyezve van, akkor nem lesz képes, hogy a cél, a látnivalókat.Figyelem eladjuk egy egy év garancia is, így lehet kapni bizalommal!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak