Pet Karácsonyi Jelmez, Kutya, Macska, Köpeny, Sapka, Santa Claus, Köpeny, Karácsony Ruhák ruha Macskák, valamint a Kis Kutyák Piros(Nagy)
Megújítva

Pet Karácsonyi Jelmez, Kutya, Macska, Köpeny, Sapka, Santa Claus, Köpeny, Karácsony Ruhák ruha Macskák, valamint a Kis Kutyák Piros(Nagy)

HUF 0.33

Rendelhető

✔【IMÁDNIVALÓ NÉZD】A Karácsonyi cape forma célja a hagyományos Karácsonyi elemek a klasszikus színek, fehér, világos piros, catering, hogy a Karácsonyi téma nos, aranyos design, hogy a pet-úgy néz ki, elragadó, vonzóCuki Karácsonyi jelmez, a háziállat, a megosztás a szerelem, a boldogság együtt az új évet. ✔【Puha Anyagok】Karácsonyi pet jelmez készült kiváló minőségű polár anyagból.Dekoltázs díszített szőrcsomót, plusz rövid plüss körül, a teljes design egyszerű, de nagylelkű.Annak biztosítása, a kisállat kényelem egész nap, meg is tudja tartani a háziállatok meleg. ✔【Könnyű Viselet】Két hevederek célja a ruhát, a nyak, a jelmez célja, felhasználóbarát, hogy kényelmes, hogy állítsa be a megfelelő méretű, vagy macska, kutyus, könnyű viselet, illetve vegye le, biztosítsa, hogy a pet több, kényelmes viselet. ✔【Karácsonyi Ajándék】Szép ajándék a háziállatok hogy boldog Karácsonyt, öltöztesd fel a háziállat a nyaralás alatt, Karácsonyi party, családi összejövetel, szilveszter, születésnap, fényképekkel, illetve napi viselet.Nem csak a macska, kis kutyák, vagy a nyulak, könnyen, hogy a pet kiemelkedik a Karácsonyi partin. ✔【Nagy Méretű】Kalap hossza : 24cm / 9.5 a Köpeny hossza : 33cm /13in, Nyak Kerülete : 36cm / 14.17 az, nyakörv hossza alkalmas nyak méret felett 12. felszerelése a legtöbb háziállat viselni. ✔【IMÁDNIVALÓ NÉZD】A Karácsonyi cape forma célja a hagyományos Karácsonyi elemek a klasszikus színek, fehér, világos piros, catering, hogy a Karácsonyi téma nos, aranyos design, hogy a pet-úgy néz ki, elragadó, vonzó.Cuki Karácsonyi jelmez, a háziállat, a megosztás a szerelem, a boldogság együtt az új évet. ✔【Puha Anyagok】Karácsonyi pet jelmez készült kiváló minőségű polár anyagból.Dekoltázs díszített szőrcsomót, plusz rövid plüss körül, a teljes design egyszerű, de nagylelkű.Annak biztosítása, a kisállat kényelem egész nap, meg is tudja tartani a háziállatok meleg. ✔【Könnyű Viselet】Két hevederek célja a ruhát, a nyak, a jelmez célja, felhasználóbarát, hogy kényelmes, hogy állítsa be a megfelelő méretű, vagy macska, kutyus, könnyű viselet, illetve vegye le, biztosítsa, hogy a pet több, kényelmes viselet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak