Íjászat Fém Állítható Összetett Íj Kiadás Aids Ravaszt (Kék)
Megújítva

Íjászat Fém Állítható Összetett Íj Kiadás Aids Ravaszt (Kék)

HUF 2249.10

Rendelhető

【Jobb Pontosság】Az érzékeny trigger mechanizmus az íjászat kiadás támogatás javítja a íjat engedje, hogy a lövések pontosabb, mint valaha 【Könnyen Használható】 egy fém csat heveder, valamint egy könnyen kapcsolatot kiadás ravaszt, ez a segítő íjászat eszköz megkönnyíti, hogy ellenőrizzék a nyíl a tökéletes lövés minden alkalommal. 【Tartós Építési】 Teljes csomagolva, állítható csukló pánt puha bélés kényelmes viselet egész nap, ez az összetett íj kiadás támogatás épült, hogy az utolsó ellenáll a rendszeres használat. 【Kényelmes, Biztonságos】 Az egységes féknyereg az íjászat kiadás forog egy teljes 360 fokos, így megfelelő akár a Bal vagy a Jobb oldali támadó.Hossza állítható, nem számít, hogy a keze csuklóját, vagy nagy, vagy kicsi, tökéletesen illeszkedik. 【Tökéletes Kiegészítő】 Akár egy tapasztalt íjász, vagy csak most kezdődik el, a ravaszt kiadás eszköz, a tökéletes kiegészítője, hogy javítsa a forgatás készségek, valamint fokozza az íjászat tapasztalat. "Specifikáció : Összetett Íj Kiadás Aids Trigger Termék Mennyiség : Összetett Íj Kiadás Aids Trigger Jellemzők : 1.Vagy íjászat rajongó keresek egy megbízható, pontos kiadás támogatás ravaszt?Ne keressen tovább, mint az Íjászat Összetett íj kiadás segítse ravaszt!Ez a kiadás támogatás ravaszt jellemzők fém-állítható hosszúságú csat érzékeny íjat kiadás, biztosítva, pontos, hatékony felvétel minden alkalommal.A könnyű-touch kiadás ravaszt egyszerűvé teszi a készülék aktiválásához, valamint a 360 fokos forgatható féknyereg alkalmas által balkezes vagy jobbkezes lövő.Az állítható hosszúságú befogadja kezében minden méretben, biztosítva a maximális kényelem, stabilitás, míg a célja.Ez a kiadás támogatás ravaszt ideális összetett íjak, célja, hogy segítsen íjászok elérni a legjobb.Tökéletes mind az alkalmi, mind amatőrök, illetve szakmai íjászok keresek egy megbízható, hatékony módja annak, hogy kiadja a nyilak.A kiadás támogatás ravaszt nélkülözhetetlen tartozékai minden íjászat enthusiast.By enyhíti a törzs, az ujjai alatt a kiadás, ez a készülék lehetővé teszi a maximális pontosság, irányítani a lövést.

A javaslat jellemzői

Compound Bow Release AidsTrigger:
Product Quantity:
Compound Bow Release AidsTrigger
Features:
1.Are you an archery enthusiast looking for a reliable and accurate release aid trigger? Look no further than our Archery Compound bow release assist trigger! This release aid trigger features a metal-adjustable length buckle and sensitive bow and arrow release, ensuring precise and efficient shooting every time.:
2.The easy-touch release trigger makes it simple to activate the device and the 360-degree rotating caliper is suitable for use by left-handed or right-handed shooters. The adjustable length accommodates hands of all sizes, ensuring maximum comfort and stability while aiming.:
3.This release aid trigger is ideal for use with compound bows and is designed to help archers achieve their best shot. It is perfect for both casual hobbyists and professional archers looking for a reliable and efficient way to release their arrows. :
4.The release aid trigger is an essential accessory for any archery enthusiast. By alleviating the strain on your fingers during the release, this device allows for maximum precision and control in your shots. Overall, our archery compound bow release assist trigger is both durable and reliable, able to withstand even the most extreme shooting conditions.:
5.Don't let a subpar release aid trigger hold you back from achieving your best shot. Invest in our product today and experience the benefits of a truly reliable release aid trigger. Buy now and take your archery skills to the next level!:

Vevők, ahogy választanak