GUANGMING - 6 Pengék Hő Működő Kályha Ventilátor Csendes Működés Fa/Log Égők Kandalló Ventilátor Hatékony Hő Eloszlás Rózsaszín (Szín : Fekete)
Megújítva

GUANGMING - 6 Pengék Hő Működő Kályha Ventilátor Csendes Működés Fa/Log Égők Kandalló Ventilátor Hatékony Hő Eloszlás Rózsaszín (Szín : Fekete)

HUF 2.67

Rendelhető

1 Hajtott a meleg, nincs akkumulátor szükséges, a megtakarítás 16% - a költségek csökkentése kibocsátás okozta alacsony üzemanyag-fogyasztás.6 A penge kialakítása növeli a kényelmet gyorsabban.Nagyobb légáram sebesség alacsonyabb kazán hőmérséklet. A jól sikerült pengék futni, nagyon halkan, anélkül, hogy a zajos ventilátor zaj, mint a többi rajongóval.Halk, teljesen összeszerelt, egy nagy ajándék. Amikor a kemence felületi hőmérséklet eléri a 122 F, ez automatikusan elindul. Nem kell össze, készen arra, hogy használja ki a dobozból.Nagyon alkalmas az emberek, akik messze vannak a hálózatban, vagy ki szeretné javítani a kályha hatásfoka pedig kevesebb üzemanyag.Üdvözöljük a boltban, sok kategória közül választhat.Szolgáltatás : 1. Hajtott a meleg, nincs akkumulátor szükséges, a megtakarítás 16% - a költségek csökkentése kibocsátás okozta alacsony üzemanyag-fogyasztás.6 A penge kialakítása növeli a kényelmet gyorsabban.Nagyobb légáram sebesség alacsonyabb kazán hőmérséklet. A jól sikerült pengék futni, nagyon halkan, anélkül, hogy a zajos ventilátor zaj, mint a többi rajongóval. Amikor a kemence felületi hőmérséklet eléri a 122 F, ez automatikusan elindul. Nem kell össze, készen arra, hogy használja ki a dobozból. Nagyon alkalmas az emberek, akik messze vannak a hálózatban, vagy ki szeretné javítani a kályha hatásfoka pedig kevesebb üzemanyag. Halk, teljesen összeszerelt, egy nagy ajándék.A termék Leírása : Termál tűzhely, ventilátor : nincs áram, nincs külső tápegység, alacsony fogyasztás, környezetvédelmi tűzhely rajongó.Energiatakarékos : a hatékony szállítási meleg levegő az egész szobát.Fogyaszt kevesebb, illetve több, hatékony.Ultra csendes működés : 6 alumínium lamellák gondosan kidolgozott, bevált a centrifuga, jó egyensúly, biztonságos fény, a sebesség elérheti a 170 190 CFM.Alkalmas napló, fa, gáz vagy pellet kályha.Meleg a szoba, ez az energia megtakarítás tűzhely rajongó.Rendszer : powered by termikus átalakítás.A 122 F, Max automatikusan elindul.Üzemi hőmérséklet : 644 F.Termékleírás : Szín : fekete/rózsaszín/sárga/silver Model : SF606 SMaterial : alumínium alloy Single súly : nettó súly 0.

A javaslat jellemzői

Color:
black/pink/yellow/silver
Model:
SF606S
Material:
aluminum alloy
Single weight:
net weight 0.490kgs gross weight 0.690kgs
Product size:
length
Operating temperature range:
122 degrees F to 662 degrees F (50 degrees C to 350 degrees C)
Air volume:
160 210
Single package size:
172*97*188mm
Packing boxes:
Package includes:
fireplace fan*1
Notes:
1.Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee tha :

Vevők, ahogy választanak