QYQY DIY 5D Gyémánt Festmény Anime Kimonó Nő Japán Gésa Szépség keresztszemes Kép Strassz Gyémánt Hímzés Decor(19.7x27.6inch)
Megújítva

QYQY DIY 5D Gyémánt Festmény Anime Kimonó Nő Japán Gésa Szépség keresztszemes Kép Strassz Gyémánt Hímzés Decor(19.7x27.6inch)

HUF 3.33

Rendelhető

Az 5 D full-diamond-gyémánt, a festmény több fényes, mint a hétköznapi gyémánt festményA ragasztót lehet tartani a gyakorlat kicsit sokáig, a szilárd gyémánt nem könnyű leesni, majd elhalványulnak. 5 D gyémánt festmény kit nem mérgező, vízálló, környezetbarát, nem könnyen összehajtható, soha nem fakul, tárolható, sok éven át. 5 D teljes gyémánt gyémánt festmény alkalmas freskó dekoráció nappali, hálószoba, konyha, iroda, szálloda, étterem, iroda, bár, stb.DIY ajándék tökéletes ajándék a barátok, a család, a kollégák.Könnyű, szórakoztató gyémánt festmény javíthatja a gyakorlati készségek, alkalmas, hogy a család és a barátok.Tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás, 24 órán online vár, ha nem elégedett, akkor mindig javaslata van számunkra.kérjük, olvassa el a következő utasításokat : DIY Gyémánt festmény gyártási lépéseket : 1. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök. Megtalálni a megfelelő számot a gyémánt hivatkozással, hogy a táblázat a vászon. Töltse ki a pont a festmény toll, megfelelő mennyiségű festmény gyémánt. Bot a megfelelő gyémánt. Bot a gyémántok, hogy a megfelelő vászon. A többi gyémánt lehet betenni a szelep táska. Használja a könyvet, vagy a kezét, nyomja meg a gyémánt annak érdekében, hogy ez vezetése. Kérem, NE tegye a vászon összecsukható, nehogy a co-esemény ránc. Kérjük, NE húzd az átlátszó papír a kép egy időben, tépd szét a felét első, hogy megvédje a ragasztó a vesztes viszkózus. Kérem, NE tegye a gyémántokat a hely, ahol a gyerekek könnyen elérheti, hogy elkerüljék, hogy elnyelte őket. Kérlek, tedd a lapos táblázat, amikor a producer.Szakterületünk a termelés gyémánt festmények.Ha kell, hogy más tökéletes mintákat adhat nekünk képeket, mi szabhatja őket.Bármilyen méretű lehet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak