Műtéti beavatkozás utáni Tearaway Felnőtt Inkontinencia Ellátás Ruha Készlet ágyhoz kötött Ruha Ragasztó Bezárása Kényelem Idős (Szín :
Megújítva

Műtéti beavatkozás utáni Tearaway Felnőtt Inkontinencia Ellátás Ruha Készlet ágyhoz kötött Ruha Ragasztó Bezárása Kényelem Idős (Szín :

HUF 1593.00

Rendelhető

★ Anyag, pamut anyag, lélegző, könnyű, kényelmes, kényelmes, lélegző, csökkenti ápolási nyomás ★ Különleges design, a bejárati küszöb ruhát, meg ujjú célja, hogy ragadós, amely lehet nyitott, hogy minden alkatrész, vagy nyissa ki a részét szükség szerint, teljesen nyitott. ★Ragasztó bezárása : A nadrág egy ragasztó bezárása, az oldalán pedig egy derék rugalmas a könnyű -, illetve kikapcsolása.Kényelmes, a különleges gondozáshoz. ★Könnyű tisztítani, mosni, sokszor anélkül, hogy gyengül, majd újra fel lehet használni.A Gép Mossuk Hideg, Szárítható, Alacsony Hő. ★ Alkalmazandó emberek : a hosszú távú ágyban lovagolt, valamint a törések műtét utáni ellátás, valamint a rehabilitációs, kellemetlen kötést.Új, könnyen fel, majd vedd le ápolási ruhát, megtöri a hátránya a hagyományos idősek ruhát, csökkenti az ápolási pressure Designed szeretettel, szem előtt tartva az embereket, akiket szeretünk, a tapasztalat pedig visszajelzést a bátor harcosok.Ez csökkentheti a fájdalmat, könnyen fel, majd vedd le, részleges nyitás, illetve zárás kerülni a szégyent.►Termék Information Product Neve : Felnőtt inkontinencia érdekel, ruházat set Size : https : M, L, XL, XXLFeature : Részleges nyitás, illetve zárás, kerülje embarrassment Softness index : https : Soft Sleeve hossza : hosszú sleeve Main anyag összetétel : cotton Function : Könnyen fel, majd vedd le Stílus : Ragasztó closure Applicable, hogy : 1. Felnőtt férfiak, mind a nők 2. Törések műtét utáni ellátás, valamint a rehabilitációs 3. Az emberek, akik nem kényelmes ruhát undress Washing érdekel : https : a gép mossuk hideg, szárítható, alacsony, vagy száraz levegő. Az első a felső, mindkét karját, s a nadrág lába teljesen nyitott, könnyen fel, majd vegye le. Préselt független design, nyitható külön érdekel, hogy elkerüljék a exposure3. Pamut anyag, lélegző bőr-barát, nagylelkű stílus, lehet viselni, a go Warm tipp : Mivel a különböző mérési módszerek 1-3cm hiba normális, az ajánlott méret által ajánlott magasság 160cm, a szerint, hogy a vevő magas, kövér, vékony test belátása, hogy növelje vagy csökkentse a méret.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak