IZIDDO 8x10 Fekete Lebegő Kép kerete set, 2, Ajándék Fém Üveg képkeret, Csak Asztali Kijelző Függőlegesen (Fekete, 8x10)
Megújítva

IZIDDO 8x10 Fekete Lebegő Kép kerete set, 2, Ajándék Fém Üveg képkeret, Csak Asztali Kijelző Függőlegesen (Fekete, 8x10)

HUF 1.33

Rendelhető

? - Egyszerű, Modern megjelenésű - IZIDDO lebegő kép egy tökéletes műalkotás, amely egy acél keret, valamint két darab igazi üveg, a felszínen a keret galván egy vonzó arany hangon befejezniÖsszehasonlítva a festékszórót, galvanizáló drágább, de szép a színe, ez is megakadályozza a korrózió, valamint a rozsda. ? - Egyedülálló Lebegő Keret - Ez lebegett képkeretek szervesen alakult nélkül hegesztési pattanások, hegek, mind a keretek pedig az áll, finom, sima.Összehasonlítva a plexi, a valódi üveg használt képkeret több nagy felbontású, pedig ez nem könnyű, hogy semmiből.Lebeg a kép két üveglap között, tökéletes megjelenítésére egy féltve őrzött fénykép vagy préselt virágok. ? - Biztonságosabb - E lebegő kép frissítéseket a fém szilánk a vissza egy rugalmas gumi szalag.Összehasonlítva a versenytársak fém szilánk, a rugalmas gumi, szalagok, puha biztonságos, nem vágja el a kezét, majd a sérült emberek.Ezen kívül, mi a lekerekített sarkok a poharat, hogy megvédje a felhasználók fáj, ha változik a képeket. ? - Csak vertikálisan - Ez a lebegő keretek célja, hogy függőlegesen jelennek meg, csak az asztallap, nem az a célja, falra szerelhető.Ez nagy üveg felület, valamint a jól illeszkedik családi fotók, esküvői fotók, fekvő kép, festmény vagy növényi minták, stb. ? - Tökéletes Ajándék - A 8x10-es lebegő keretek nem csak jó dekoráció otthon, irodában, hanem a nagy ajándékot neki, neki, a család, a barátok, meg magadnak, Karácsonyra, Hálaadás, születésnap, évforduló, ballagás, anyák Napja, apák Napja, Valentin-nap stb. ? - A csomag Tartalmazza - A csomag jön a két képkeretek, mini csavarhúzó, valamint egy darab üveg tisztító szövet (extra ajándék).A keret lehet tartani tiszta letörölve ruhával. ? - Egyszerű, Modern megjelenésű - IZIDDO lebegő kép egy tökéletes műalkotás, amely egy acél keret, valamint két darab igazi üveg, a felszínen a keret galván egy vonzó arany hangon befejezni.Összehasonlítva a festékszórót, galvanizáló drágább, de szép a színe, ez is megakadályozza a korrózió, valamint a rozsda. ? - Egyedülálló Lebegő Keret - Ez lebegett képkeretek szervesen alakult nélkül hegesztési pattanások, hegek, mind a keretek pedig az áll, finom, sima.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak