3Pack Csere Dyson V10-es Szűrők Dyson V10 Ciklon V10 Abszolút V10 Állat V10 Teljes, Tiszta V10 Motorhead Cserélje ki a Part No.
Megújítva

3Pack Csere Dyson V10-es Szűrők Dyson V10 Ciklon V10 Abszolút V10 Állat V10 Teljes, Tiszta V10 Motorhead Cserélje ki a Part No.

HUF 0.67

Rendelhető

?【Illik Dyson V10-es Sorozat】- A Whekeosh V10-es Szűrők Cseréje kompatibilis Dyson V10 Ciklon、V10 Abszolút、V10 Állat、V10 Teljes, Tiszta 、V10 Motorhead(Usa Kiadás)Kérjük, comfirm a modell megvásárlása előtt.Ha a terméket vásárolták meg nem egyezik a Dyson modell, akkor feltétel nélkül olyan megtérülést biztosítani, vagy-visszatérítés a szolgáltatás. ?【Új, Frissített , Hatékonyság Szívó】- A prémium dyson szűrő csere fogad el két-in-one design-csapda szemét, kosz, háziállat haj a sarkokat, éleket.Ez javíthatja a szívó a porszívó dolgozni, mint a vadonatúj.Ki kell cserélni dyson v10-es szűrőt rendszeresen a hatékony tisztítás, valamint VÉDI a GÉPET, élvezze ugyanazt a teljesítményt, mint az eredeti is. ?【Prémium minőségű Anyagokból Minőségi】- dupla rétegű, HEPA szűrő, beépített erősítő konzol, dupla szilikon tömítő gyűrű, Whekeosh csere V10-es szűrők Dyson escort a tiszta élet, a szakszerűséget, a magas minőség. ?【Mosható tisztítás után, ott kell hagyni legalább 24 órán keresztül biztosítandó, hogy az száraz. ?【Prémium értékesítés Utáni Szolgáltatás】- Mi lesz, feltétel nélkül olyan MEGTÉRÜLÉST biztosítani, vagy-VISSZATÉRÍTÉS a szolgáltatás 30 napon belül, ha valami probléma a minőség, vagy a kompatibilitás.Ha nem vagy elégedett semmit Whekeosh dyson vaccum csere szűrő, vagy kérdése van használatával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk fog válaszolni a kérdésekre, majd oldja meg a problémákat.Erős Funkció : A korszerűsített Dyson szűrő hatékonyan eltávolítja a 99,9% - os szennyező anyagok, por, tisztítja a levegőt, amely lehetővé teszi, hogy friss levegőt, édes, egészséges levegő minden nap!.Védi a Gépet : Rendszeresen cseréje a Dyson szűrő csere hatékonyan védi a porszívó folyamatosan dolgozik a legjobb.Tisztítási Lépések : 1. Lépés : Kapcsolja be a szűrő fejjel lefelé, majd érintse meg, hogy dobja ki több szemetet; 2. Lépés : Öblítse le vízzel, öblítse le mindkét kívül-belül, majd a szűrő; ismételje meg a fenti műveletet, amíg a víz tiszta; 3. Lépés : Használja mindkét kezét csavarja ki a vizet a szűrő; majd legalább 24 órán keresztül biztosítandó, hogy az száraz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak