Tbkoly fogas fogas Fali Kabát Horgok Falra Szerelt kalaptartó Jogosultja, Törölköző Akasztó a Bejárat Hálószoba, Nappali Kabát Állni (Szín :
Megújítva

Tbkoly fogas fogas Fali Kabát Horgok Falra Szerelt kalaptartó Jogosultja, Törölköző Akasztó a Bejárat Hálószoba, Nappali Kabát Állni (Szín :

HUF 2.33

Rendelhető

SOKOLDALÚ&TÖBBCÉLÚ lehet lóg a ruha, kalap, táska, stbPedig ez könnyen mozog, kevesebb hely szükséges.Kalapok néz ki tárolt tetején a fogas fa!. + Vas kovácsolás, Toll alakú design , erős dekoratív értelemben gazdag három-dimenziós textúra, divatos formák, hogy felvirágoztassa a falak. + Válasszuk a vas anyag, anti-korróziós kezelés, színezete, nem deformálódik. + Tisztítási módszer : ne áztassa vízben, ne karcolja meg a nehéz tárgyakat, hogy elkerülje a felületének, kérlek, töröld le egy ronggyal vagy félkész ronggyal vagy ecsettel. + Modern design & befejezi.Nyújt bőséges teret függesztett elemek, a bejárat, mosókonyha, fürdőszoba, valamint hálószoba.SOKOLDALÚ&TÖBBCÉLÚ lehet lóg a ruha, kalap, táska, stb.Pedig ez könnyen mozog, kevesebb hely szükséges.Kalapok néz ki tárolt tetején a fogas fa!. + Vas kovácsolás, Toll alakú design , erős dekoratív értelemben gazdag három-dimenziós textúra, divatos formák, hogy felvirágoztassa a falak. + Válasszuk a vas anyag, anti-korróziós kezelés, színezete, nem deformálódik. + Tisztítási módszer : ne áztassa vízben, ne karcolja meg a nehéz tárgyakat, hogy elkerülje a felületének, kérlek, töröld le egy ronggyal vagy félkész ronggyal vagy ecsettel. + Modern design & befejezi.Nyújt bőséges teret függesztett elemek, a bejárat, mosókonyha, fürdőszoba, valamint hálószoba.A rack mérkőzés, szinte bármilyen színben, majd hozzáteszi, egy kis stílus akárhová tegye, jól megy minden darab furniture Product paraméter : Termék Neve : 1 x Falon lógó kabátot rack Material : iron Size : Kérjük, olvassa el részletes picturesprompt : ☆ Ezt a terméket csak akkor tartalmaz egy fogas☆ Bármilyen kérdést, javaslatot, vagy kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.Általában kapsz választ 24 órán belül.Mi mindent megteszünk, hogy önnek a legjobb megoldás.☆ Azért, mert a különböző mérési eszközök, mérési módszerek, az adatok méret hiba 1 ~ 3 cm, kérlek, bocsáss meg nekem.☆ Minden termékünk venni a kicsit.Ez egy normális kis kromatikus aberráció miatt a különbség a között, hogy a fény, ha a felvételt a kijelzőn.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak