Világít A Sötét Takarót, Világító Egyszarvú Takaró - Karácsonyi Ajándékokat, a Gyerekek, a Lányok Kisgyermek Unokák(50 x 60, Szivárvány)
Megújítva

Világít A Sötét Takarót, Világító Egyszarvú Takaró - Karácsonyi Ajándékokat, a Gyerekek, a Lányok Kisgyermek Unokák(50 x 60, Szivárvány)

HUF 0.33

Rendelhető

Sötétben világító egyszarvú takaró tökéletes minden egyszarvú szerelmeseinekA bolyhos takaró készült, 100% - os puha plüss poliészter.Az egyszarvú takaró zöld fénnyel, éjszaka.Csak a hely, a puha takarót a nap, vagy közelében, egy fény, egy pár percre, majd kapcsolja le a villanyt nézni a mágikus egyszarvú ragyogás.Minden egyszarvú a lányok szeretnek a varázslatos fénye, ez a móka a takarót.Nem csak ez a puha, kényelmes, de ez is nagy, mint egy biztonsági takarót, a kicsiknek pedig elriasztani azokat a rémálmok, vagy szörnyek este a ragyogó egyszarvú funkciót.Szín : Rózsaszín.Mérete : 60" x 50".Anyaga : Plüss poliészter.Anyag-Tartalom : 100% Poliészter.Szövet kezelési Útmutató : mosógépben mosható, hideg lógni, száraz vagy szárítható, alacsony. ?????????? ??????? ??? ?????? - Készült kétoldalas 100% - os prémium mikroszálas poliészter, ez a rózsaszín ál takarót tesz, hogy biztonságban érezze magát, miközben alszol, plusz egy izzó egyszarvú egy puha, nyugtató fény, szép álmokat.Gyerekek imádni fogják elalszik ezzel a kényelmes egyszarvú bolyhos takaró. ?????????? ?? ???? ??? ??? - Bolyhos Egyszarvú Takarót lehet gépben mosni hideg vízben, majd szárított alacsony lángon.Nem gyűrődik, fade, vagy a héja.Ez is könnyű, hogy a szabadban biztosítja a kényelmet, de a gyakorlatban minden évszakban.A kislány szeretni fogja alatt alszik ez a csodálatos puha takarót.A tökéletes társ a hideg-meleg éjszaka!. ?????????? ??????? ????? ??? ????? - Sötétben világító egyszarvú takaró meglepetés gyerekeknek, születésnap, Karácsony, Halloween, Hálaadás, Gyermek Nap, illetve más alkalommal.Ez az egyszarvú takaró tökéletes választás.A puha, kellemes egyszarvú takaró inspirálja a gyerekeket szórakoztató ötletekkel egy varázslatos fény, hogy a gyerekek lezárja kényelmesen egy izzó takaró. ?????????? ??? ???? ???? - Elképzeltem, milyen izgatott a lányok, amikor látják, hogy az egyszarvú takarók izzó éjszaka, így úgy érzik, hogy ők egy titokzatos mágikus világ.Csak leleplezi a takarót, hogy a napfény vagy vakító fény forrása 10-20 percig ragyog, legalább 6 óra.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak