Leonuliy Hűtőmágnesek Képkeret, Hűtőszekrény Mágneses Képkeret Polaroid Fujifilm Instax Mini Film, 10 Szín, a doboz tartalma 10.
Megújítva

Leonuliy Hűtőmágnesek Képkeret, Hűtőszekrény Mágneses Képkeret Polaroid Fujifilm Instax Mini Film, 10 Szín, a doboz tartalma 10.

HUF 1304.10

Rendelhető

【MÁGNESES ÖNÁLLÓ STICK DESIGN】A mágneses képkeret tökéletes, hogy tartsa a kedvenc képeket hely a hűtőszekrény, szekrény, szekrény, mosogatógép, mágneses, szárazon törölhető tábla, vagy bármilyen fém felületen 【KOMPATIBILIS A FUJIFILM INSTAX MINI FILM】A mágneses képkeret csak kompatibilis Fujifilm Instax Mini film által hozott Fujifilm Instax Mini 7-es 8 9 11 12 25 50 70 90 EVO/ NONS SL42 fényképezőt.Megjelenítése a becses emlék a házban, az irodában, vagy bárhol. 【DIY SAJÁT STÍLUS】A kép készült kiváló minőségű műanyag, mágneses, minden edges.By használja ezt a technika egyszerűen link fel a képkeret egy kép falra, vagy akár egy tolltartó, vagy bármit, amit létrehozott. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK SZETT】Csak helyezze be a kívánt fénykép a képkeret, s ez lesz az a nagy ajándék, hogy a család, szeretők, barátok, szülők ,meg a szeretteit, különösen ünnepekre, mint a Karácsony, születésnap, anyák napja, esküvők. 【 Kockázatmentes Vásárlás】kínálunk teljes vételárat, vagy egy új helyettest, ha vannak minőségi problémák. 【MÁGNESES ÖNÁLLÓ STICK DESIGN】A mágneses képkeret tökéletes, hogy tartsa a kedvenc képeket hely a hűtőszekrény, szekrény, szekrény, mosogatógép, mágneses, szárazon törölhető tábla, vagy bármilyen fém felületen. 【KOMPATIBILIS A FUJIFILM INSTAX MINI FILM】A mágneses képkeret csak kompatibilis Fujifilm Instax Mini film által hozott Fujifilm Instax Mini 7-es 8 9 11 12 25 50 70 90 EVO/ NONS SL42 fényképezőt.Megjelenítése a becses emlék a házban, az irodában, vagy bárhol. 【DIY SAJÁT STÍLUS】A kép készült kiváló minőségű műanyag, mágneses, minden edges.By használja ezt a technika egyszerűen link fel a képkeret egy kép falra, vagy akár egy tolltartó, vagy bármit, amit létrehozott. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK SZETT】Csak helyezze be a kívánt fénykép a képkeret, s ez lesz az a nagy ajándék, hogy a család, szeretők, barátok, szülők ,meg a szeretteit, különösen ünnepekre, mint a Karácsony, születésnap, anyák napja, esküvők. 【 Kockázatmentes Vásárlás】kínálunk teljes vételárat, vagy egy új helyettest, ha vannak minőségi problémák.Kompatibilis : Instax mini filmek által hozott Fujifilm Instax Mini 7-es 8 9 11 12 25 50 70 90 EVO/ NONS SL42 SL645 instant fényképezőgép.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak