Maiyifu-GJ Nők Sovány Flare Farmert Magas Derekú 3 Gomb Harang Alsó, Farmer Nadrág, Elasztikus Derék Karcsú Láb Széles Nadrág (Fekete,29)
Megújítva

Maiyifu-GJ Nők Sovány Flare Farmert Magas Derekú 3 Gomb Harang Alsó, Farmer Nadrág, Elasztikus Derék Karcsú Láb Széles Nadrág (Fekete,29)

HUF 0.33

Rendelhető

?[Anyag] Elfogadja a kiváló minőségű denim szövet, amely a jellemzők puha, légáteresztő, rugalmasság, jó lóg értelmeHa viseled, kényelmes, lélegző, valamint kiemeli a testet. ?[Divat Funkció] Az örök funkciók között minden korok, nemek, nem számít, hűvös, divat, egyszerű vagy szabadidő, farmer lehet játszik szerepet tökéletesen, a világ, az ön stílusa!Ez tökéletes minden csinos, szexi hölgyek. ?[Kiemelés az ábra] A design fokozza a derekát.A fenék felemelése design erősítik a görbe a fenék.Az egész testet, majd jelölje ki a vonzó ábra.Szeretni fogja a Vékony Jean minden ízében, minden szögből, minden görbe. ?[Könnyű mérkőzés & megfelelő alkalmakkor] Lehet viselni, a pólók, mellények, termés pólókat, pulóvereket, kabátokat, magas sarkú cipő, tornacipő, stb.Alkalmas a napi szabadidő, iskola, iroda, party, vásárlás, utazás, egyéb alkalmakra. ?[SIZE] Nem NEKÜNK, vagy méret.Mi vagyunk az Ázsiai méret, kérjük, ellenőrizze a méret az utolsó képen, mielőtt rendeltem. (Javasoljuk, hogy válassza ki a megfelelő méretet vagy két fent, amit rendszeresen viselni. ?[Anyag] Elfogadja a kiváló minőségű denim szövet, amely a jellemzők puha, légáteresztő, rugalmasság, jó lóg értelme.Ha viseled, kényelmes, lélegző, valamint kiemeli a testet. ?[Divat Funkció] Az örök funkciók között minden korok, nemek, nem számít, hűvös, divat, egyszerű vagy szabadidő, farmer lehet játszik szerepet tökéletesen, a világ, az ön stílusa!Ez tökéletes minden csinos, szexi hölgyek. ?[Kiemelés az ábra] A design fokozza a derekát.A fenék felemelése design erősítik a görbe a fenék.Az egész testet, majd jelölje ki a vonzó ábra.Szeretni fogja a Vékony Jean minden ízében, minden szögből, minden görbe. ?[Könnyű mérkőzés & megfelelő alkalmakkor] Lehet viselni, a pólók, mellények, termés pólókat, pulóvereket, kabátokat, magas sarkú cipő, tornacipő, stb.Alkalmas a napi szabadidő, iskola, iroda, party, vásárlás, utazás, egyéb alkalmakra. ?[SIZE] Nem NEKÜNK, vagy méret.Mi vagyunk az Ázsiai méret, kérjük, ellenőrizze a méret az utolsó képen, mielőtt rendeltem. (Javasoljuk, hogy válassza ki a megfelelő méretet vagy két fent, amit rendszeresen viselni.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak