A tested Szakáll Balzsam - Prémium el Kondicionáló Mandula, Jojoba, valamint Argán Olaj, Természetes Méhviasz (Reggel Lengéscsillapító)
Megújítva

A tested Szakáll Balzsam - Prémium el Kondicionáló Mandula, Jojoba, valamint Argán Olaj, Természetes Méhviasz (Reggel Lengéscsillapító)

HUF 1.67

Rendelhető

Kézzel Készített, az USA-banMegáll a Viszketés, majd Megszünteti Beardruff.Lágyítja Közönséges Szélhámos Szőrszálakat.A takarmány A Szakáll Vitaminokat, Tápanyagokat.Kávé, valamint a Bőr illata, hogy Kelj fel, Gyere Ide.Feltétel a Szakálla a Tested Szakáll Balm Our Prémium Szakáll Balzsam a legjobb a makrancos kialakítása a borostát, miközben a masszív oldalon. - Szereted a szakállas, de utálom a viszket ? - Akarod, hogy élvezze az egészséges, puha szakáll? - Kérsz egy kissable szakáll?Táplálja a szakállas, miközben fokozza a szexepil a Tested Szakáll Balzsam készült természetes összetevők, mint például a méhviasz, argán olaj, jojoba olaj, mandula olaj, kókusz olaj.Ha összekeverjük, termelnek fenomenális eredmény, mert tele vannak a tápanyagok, hogy egy egészséges, fényes, sima nagy, illatos szakáll.Ízesített kávét, bőr, rajta, kész a munka, illetve a munka "EZ".Védi a szakáll azzal, hogy proaktív. - Történt minden természetes méhviasz, olajokat, amelyek bizonyítottan előnyös a bőr, haj. - Elnyeli könnyen feltételek, mint forma, forma, anélkül, hogy elhagyná viaszos maradékanyag - Erősíti, táplálja le, hogy a root - 100% elégedettség garantált.Már nem veszíthet semmit , kattintson a kosárba most lehet, hogy enyhítik a szeretett szakállas napok kérdése.Hozzávalók : méhviasz, Shea Vaj, Lanolin, Kókusz Olaj, Jojoba Olaj, Édes Mandula Olaj, Argán Olaj, teafa Olaj, illatok, illóolajok.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak