Méretarányos Autó Modell a Suzuki Jimny Alufelni Fröccsöntött Fém Off-Road Járművek Autó Modell Ajándék 1:18 Arányban (Szín :
Megújítva

Méretarányos Autó Modell a Suzuki Jimny Alufelni Fröccsöntött Fém Off-Road Járművek Autó Modell Ajándék 1:18 Arányban (Szín :

HUF 5130.00

Rendelhető

【Tökéletes Állagú】A modell vissza nagyon alkalmas a gyermekek, felnőttek, barátok, akik szeretikA festék szép, az érzés, az a szép, a markolat nagyon texturált.Az is nagyon alkalmas autó modell szeretők, mint dekoráció. [Tökéletes Kivitelezés] Készült, egy darabból festék, elhelyezett szellőztetett helyen 2 hónapja, nagyon biztonságos, így nagymértékben védi a biztonság. 【Jó Ajándékokat】által szerves meghalni-casting magas minőségű cink ötvözet, 24 folyamatok aprólékos kidolgozást, polírozott újra meg újra, hogy az autó olyan finom, mint egy kézműves, amely lehet közvetlenül alkalmazni ajándékokat 3-tól 12 éves. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!. 【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi lesz címét az aggodalmát, hogy 100% - osan elégedett. 【Tökéletes Állagú】A modell vissza nagyon alkalmas a gyermekek, felnőttek, barátok, akik szeretik.A festék szép, az érzés, az a szép, a markolat nagyon texturált.Az is nagyon alkalmas autó modell szeretők, mint dekoráció. [Tökéletes Kivitelezés] Készült, egy darabból festék, elhelyezett szellőztetett helyen 2 hónapja, nagyon biztonságos, így nagymértékben védi a biztonság. 【Jó Ajándékokat】által szerves meghalni-casting magas minőségű cink ötvözet, 24 folyamatok aprólékos kidolgozást, polírozott újra meg újra, hogy az autó olyan finom, mint egy kézműves, amely lehet közvetlenül alkalmazni ajándékokat 3-tól 12 éves. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!. 【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi lesz címét az aggodalmát, hogy 100% - osan elégedett. 【Széles körű felhasználásra】 : Az autó modell nagyon alkalmas játékra, függetlenül attól, hogy ad, mint egy ajándék, vagy dekoráció, ez lesz a legjobb választás!Anyaga : ötvözet, plastic Package tartalma : 1 db alloy autó modell【Minőségi Értékesítés Utáni】 : Ha nem elégedett a tétel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak