Nővér övtáska Szalag Tartó, Nővér Zsebében Szervező Egészségügyi Szakemberek,12 Zsebbel Nővér Derékon(THHS-KB ... Ash levelek)
Megújítva

Nővér övtáska Szalag Tartó, Nővér Zsebében Szervező Egészségügyi Szakemberek,12 Zsebbel Nővér Derékon(THHS-KB ... Ash levelek)

HUF 2245.50

Rendelhető

Poliészter 1、Magas minőségű anyagok, valamint vékony, könnyű kialakítás találkozhatunk ápolók szüksége van minden tárolási funkciók a készlet.Személyre szabott cég márkás cuccban is környezetbarát műanyag csöpögő címkék tükrözik a törekvés a minőség a termék részleteit, valamint ez lesz a kedvenc érdekel, kit tartozék csomag. 2、Minden ápolási táska felszerelt, 2 állítható, levehető derék öv, amelyek közül az egyik a használt váll/átlós derék öv állítható, hogy 47.2 inch, valamint a leghosszabb elérheti 47.2 hüvelyk; a másik a legrövidebb öv állítható 24.8 inch, valamint a leghosszabb elérheti 47.Meg lehet változtatni a módja, hogy rajta lesz. 3、Derék táska mérete : test 11.Ez a nővér derék táska 12 kompakt, erős, tartós zsebbel különböző méretű szervezni leggyakrabban használt ápolási kellékek. 4、Az elfoglalt egészségügyi szakember, orvosi öv érdekel, táska rendező boltban mindent, amire szüksége van egy olyan helyen, ahol könnyen megtalálja.Tartsa tollak, jelölő toll, hőmérők, toll, lámpák, kipirulás fecskendők.A speciálisan tervezett nővér zseb a táska fér mini i Pad, csipogó, steril kesztyű, sztetoszkóp, számológép, rongy, kézfertőtlenítő, stb.Készült mosható vászon, jó légáteresztő. 5、A multi-funkcionális tároló táska tárol az első életmentő nővér derékon, amely megakadályozhatja, hogy a csomag tartalmát esik a szállítás során, vagy amikor nem használják őket, majd visszatért ha bármilyen minőségi probléma. 1、Magas minőségű anyagok, valamint vékony, könnyű kialakítás találkozhatunk ápolók szüksége van minden tárolási funkciók a készlet.Személyre szabott cég márkás cuccban is környezetbarát műanyag csöpögő címkék tükrözik a törekvés a minőség a termék részleteit, valamint ez lesz a kedvenc érdekel, kit tartozék csomag 2、Minden ápolási táska felszerelt, 2 állítható, levehető derék öv, amelyek közül az egyik a használt váll/átlós derék öv állítható, hogy 47.2 inch, valamint a leghosszabb elérheti 47.2 hüvelyk; a másik a legrövidebb öv állítható 24.8 inch, valamint a leghosszabb elérheti 47.Meg lehet változtatni a módja, hogy rajta lesz.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak