TONITU G · körömlakk 8ml - 6 Szín, Tartós, Gyors,Száraz, Körömlakk Szett Népszerű Fényes Köröm Szilárd Szikrázik, Fénylik a Színek? (TG072)
Megújítva

TONITU G · körömlakk 8ml - 6 Szín, Tartós, Gyors,Száraz, Körömlakk Szett Népszerű Fényes Köröm Szilárd Szikrázik, Fénylik a Színek? (TG072)

HUF 225.00

Rendelhető

✨mix and match-a úgy néz ki - Frissítés a szépség gyűjtemény, így szellő át minden évszakban friss manikűr, amely kiegészíti, majd a mérkőzések a szekrény kapcsokEzek a színes hagyni, hogy kísérletet, hogy megtalálja egy új stílus.Minden sorozat áll, hat különböző színek. ✨Környezeti & Egészséges : Mi kizárólag környezetbarát anyagok, ilyen természetes gyanta, valamint a színezékek.A lengyel NEM tartalmaz formaldehidet, toluol, DBP, lágyítók, vagy nehézfémek Nem durva összetevők vagy ragasztók, hogy a vezető a sérült köröm. ✨A TIPPEKET : : Tonitu g Körömlakk nagyon egyszerű a használata!Alkalmazni bázis lengyel,színes lengyel,felső kabát.(hagyja megszáradni 30 másodperc alatt az egyes rétegek,az utolsó réteg hagyja megszáradni 3-4 perc nem kell UV lámpa, valamint egyéb, bonyolult eszközök, lehet elérni gyönyörű manikűr otthon könnyedén. ✨A termék jellemzői : gyorsan száradó, tartós, könnyen alkalmazható, világos színű. ✨kedves emlékeztető : allergiás reakciót okozhat bőrrel való érintkezés révén.Szakszerűen megfogalmazott, illetve csak akkor kell használni, a körmök.Kerülje a szem, száj, bőr.Abban az esetben, velük a kapcsolatot, öblítse le azonnal vízzel.Ha van olyan eset, forduljon orvoshoz azonnal.Ne használja a terméket, ha a bőrpír, viszketés alakul ki.Tartsa távol a gyerekektől. ✨mix and match-a úgy néz ki - Frissítés a szépség gyűjtemény, így szellő át minden évszakban friss manikűr, amely kiegészíti, majd a mérkőzések a szekrény kapcsok.Ezek a színes hagyni, hogy kísérletet, hogy megtalálja egy új stílus.Minden sorozat áll, hat különböző színek. ✨Környezeti & Egészséges : Mi kizárólag környezetbarát anyagok, ilyen természetes gyanta, valamint a színezékek.A lengyel NEM tartalmaz formaldehidet, toluol, DBP, lágyítók, vagy nehézfémek Nem durva összetevők vagy ragasztók, hogy a vezető a sérült köröm. ✨A TIPPEKET : : Tonitu g Körömlakk nagyon egyszerű a használata!Alkalmazni bázis lengyel,színes lengyel,felső kabát.(hagyja megszáradni 30 másodperc alatt az egyes rétegek,az utolsó réteg hagyja megszáradni 3-4 perc nem kell UV lámpa, valamint egyéb, bonyolult eszközök, lehet elérni gyönyörű manikűr otthon könnyedén.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak