GORGECRAFT 30×30 CM-es virágmintás Fal Stencil Műanyag Rajz, Festmény Sablonok Nagy Újrafelhasználható Jel lakberendezés
Megújítva

GORGECRAFT 30×30 CM-es virágmintás Fal Stencil Műanyag Rajz, Festmény Sablonok Nagy Újrafelhasználható Jel lakberendezés

HUF 0.33

Rendelhető

Nagy Fal Stencil : Tartalmaz 1db virágos mintás fal stencil, 11Nagy méret megfelel a nagyobb szüksége van.A széles körű Alkalmazás : Használja ezeket a többször használatos sablonokat, lehet festeni a falra, fa, vászon, bútorok, padló, stb. meg is lehet használni, mint a minta kitölti a képkeretek, cserélje ki a fali díszek.Használata egyszerű : Készült környezetbarát áttetsző műanyag, ez lehet hajtani rendesen, lehet mosni, lekerekített szélek, ez nem könnyű, hogy karcolja meg az ujjaidat, de használható sokáig.Precíziós Vágó : Minden sablon vágott precíziós műszerek, elkészült a mintázat, világos, anélkül, hogy sorja, a vágás felülete sima.Virágos Minták : A leg bb népszerű virágos minta, használni, hogy hozzon létre egy vibráló hangulatot otthonában.Tökéletes Festés, Kézműves, Folyóirat, Jegyzetfüzet, Napló, Emlékkönyv, DIY, airbrush vagy díszítő szobák.GORGECRAFT 30×30 CM-es virágmintás Fal Stencil Műanyag Rajz, Festmény Sablonok Nagy Újrafelhasználható Jel lakberendezés Festés, Fa, Fal Scrapbook Kártya Emeleti Rajz Termékleírás : Anyaga : Műanyag Méret : 11.8 inch/30x30cm Egyedi Design : 1. Használja ezeket a többször használatos sablonokat, lehet festeni a falra, fa, vászon, bútorok, padló, stb. meg is lehet használni, mint a minta kitölti a képkeretek, cserélje ki a fali díszek. Készült környezetbarát áttetsző műanyag, ez lehet hajtani rendesen, lehet mosni, lekerekített szélek, ez nem könnyű, hogy karcolja meg az ujjaidat, de használható sokáig. Minden sablon vágott precíziós műszerek, elkészült a mintázat, világos, anélkül, hogy sorja, a vágás felülete sima. A legnépszerűbb virágos minta, használni, hogy hozzon létre egy vibráló hangulatot otthonában.Tökéletes Festés, Kézműves, Folyóirat, Jegyzetfüzet, Napló, Emlékkönyv, DIY, airbrush vagy díszítő szobák.

A javaslat jellemzői

Material:
Plastic
Size:
11.8x11.8 inch/30x30cm
Unique Design:
1. Using these reusable templates, you can paint on walls, wood, canvas, furniture, floors, etc., and can even be used as pattern fills for photo frames and replace wall decorations.:
2. Made of eco-friendly translucent plastic, it can be folded properly, can be washed, with rounded edges, it is not easy to scratch your fingers, and can be used for a long time.:
3. Each template is cut with precision instruments, the pattern is complete and clear, without burrs, and the cutting surface is smooth.:
4. The most popular floral pattern, used to create a vibrant atmosphere for your home. Perfect for Painting Craft, Journal, Notebook, Diary, Scrapbook, DIY, airbrush or decorating rooms. :

Vevők, ahogy választanak