Reggel 7-kor Út Hátizsák - Szárnyak Hátizsák Kisgyermek, Snack utazótáska, Aranyos & Alkalmi Kis Iskola Táska az Óvodáskorú (Pír)
Megújítva

Reggel 7-kor Út Hátizsák - Szárnyak Hátizsák Kisgyermek, Snack utazótáska, Aranyos & Alkalmi Kis Iskola Táska az Óvodáskorú (Pír)

HUF 0.67

Rendelhető

✔️ PUHA SZÁRNYAK - Repülni a MINI Szárnyak Hátizsák!A ruhát az angyal az első hátizsák készült legmagasabb minőségű anyagokbólA gyerekek minden korosztály játék dress-up a színes szárnyait iskolatáska!. ✔️ PÁRNÁZOTT vállpántok - Funkciók két állítható pántok, hogy a kényelem egy rövid, illetve a hosszú kirándulás.Ez megkönnyíti, hogy a közlekedés a csomag mindenhol a kedvenc uzsonna, játék, könyv, vagy takaró.Beállítja, hogy illeszkedjen a fiatal gyerekek. ✔️ DIVATOS - minden nap egy ruha-fel nap!Ez a karcsú design lesz az óvodás, illetve általános iskolás gyerekek izgatott, hogy elbírja a saját holmiját.Ideális folyik séták, játszik a parkban, utazás, valamint az összes többi szórakoztató outdoor tevékenységek. ✔️ VÍZTASZÍTÓ - vízálló külső héj, ez a Mini Hátizsák lehetővé teszi, elemi gyerekek óvodás tartani a készletek száraz a rekesz alatt, szabadtéri tevékenységek, illetve minden nap a városban a családdal. ✔️ BONTOTT, – A MINI Szárnyak hátizsák van egy könnyű összetétele.Ráadásul rengeteg a területi egységek, beleértve a következőket : 1 nagy első zseb, 2 belépési pont, 2 elasticized belső zseb, 1 cipzáras belső pénztárcát zsebében.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak