WIONC Falra Szerelt Fűszer Doboz Cukor Tál Fűszer Doboz Tárolási Eszközök Konyhai Kütyü (Szín : Egy, Méret : Mint a képen)
Megújítva

WIONC Falra Szerelt Fűszer Doboz Cukor Tál Fűszer Doboz Tárolási Eszközök Konyhai Kütyü (Szín : Egy, Méret : Mint a képen)

HUF 1523.70

Rendelhető

1 Egy akasztós polc, akkor tegye fel mind az asztalon, a fal, a dolgok visszatértek eredeti helyükre, a használat után, helyet takarít meg. Push-típusú nyílás fedelét, egy kézzel fedél nyitó, egyszerű a használata, többszöri mosás után, a környezetvédelem. Minden csoportban lesz egy kis kanál, amelyet fel lehet használni összefüggésben, hogy megakadályozzák a szag. Beágyazott design, könnyű, hogy egészséges, biztonságos, íztelen, nyugodt lehet használni. A nem-jelölés fali matricák, jó teherbíró képességét, valamint kényelmes telepítés. Egy akasztós polc, akkor tegye fel mind az asztalon, a fal, a dolgok visszatértek eredeti helyükre, a használat után, a megtakarítás space2. Push-típusú nyílás fedelét, egy kézzel fedél nyitó, egyszerű a használata, többszöri mosás után, környezeti protection3. Minden csoportban lesz egy kis kanál, amelyet fel lehet használni összefüggésben, hogy megakadályozzák odor4. Beágyazott design, könnyű, hogy egészséges, biztonságos, íztelen, biztos lehetsz benne, hogy use5. A nem-jelölés fali matricák, jó teherbíró képességét, valamint kényelmes installation Specifications : Termék neve : falra szerelhető fűszerezés box Size : 3 sejtek : 20*11.5cm4 sejtek : 25.5 cm Material : PS+PPPackage Tartalmazza : 1db * falra szerelhető fűszerezés box Note : 1. Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. Kérem, engedje meg, 0.5-2 cm különbségek miatt kézi measurement Each kis doboz jön egy kis kanál, amely megkönnyíti az intézkedés bármikor.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak