Khakho Kozmetikai Pamut Pad Fordulóban Jogosult,Akril Smink Pamut Pad Tartó,Áttetsző Akril Szervező Tároló Kijelző Rack,Wc Tartályok (Műanyag)
Megújítva

Khakho Kozmetikai Pamut Pad Fordulóban Jogosult,Akril Smink Pamut Pad Tartó,Áttetsző Akril Szervező Tároló Kijelző Rack,Wc Tartályok (Műanyag)

HUF 2.67

Rendelhető

★★Anyag : Arcylic ★★Egyszerű Használat : egyértelmű, hogy megtalálja a pamut fordulóban a U nyílás kialakítás, kényelmes, amiért a pamut pad, anélkül, hogy kinyitná a fedelét, napi használatban, csak fogd ki űrlapot, "U" nyílásba.5"(H),Ez a kozmetikai pamut fordulóban jogosultja az elegáns, tiszta, átlátszó design, ami tökéletesen megszervezni a napi kozmetikai pamut párna megmenteni sok terek. ★★Helytakarékos : Átlátszó megjelenése egyszerű, szép, ami mindent tisztán.Tökéletes fürdőszoba,szekrény,hálószoba,fürdőszoba,iroda,íróasztal hiúság, illetve egyéb különböző alkalmakkor. ★★Elégedettség Szolgáltatás : úgy gondoljuk, hogy ezek termék lesz elégedve, de ha bármilyen probléma merülne fel vagy segítségre van szüksége, Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk , mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani. ✔✔Smink Pamut Fordulóban Jogosult, Akril Kozmetikai Pamut Pad Szervező Tartály Adagoló Tároló Kijelző Rack ✔✔ ★★Jellemzők : - A Tároló Doboz készült, áttetsző akril anyag, üvegek, valamint a fedeleket vagy sima él. például a kis ékszerek, kozmetikumok pamut párna, sminkeléssel, személyes kozmetikai termékek.Helyezze a tartót a különböző pontokon a ház körül, hogy a lehető legjobban kihasználják a teret. ★★Műszaki adatok : Anyag : Akril -Szín : mint látható a képeken - Méret : 7.00 CM-es Csomag tartalmazza : 1 x Kozmetikai Pamut Pad Tartó.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak