Lóg Összenyomható Tároló Táska, Space Saver Zsák Ruhát Újrafelhasználható Vákuumos Tároló Zsák, Ruhák Vákuum Szervező, Vákuum
Megújítva

Lóg Összenyomható Tároló Táska, Space Saver Zsák Ruhát Újrafelhasználható Vákuumos Tároló Zsák, Ruhák Vákuum Szervező, Vákuum

HUF 2.67

Rendelhető

【Lóg Összenyomható Tároló Táska】 : Maximalizálja a tér, a ház rendezettLóg helytakarékos táska tökéletes tárolására nagy, terjedelmes, vagy elavult ruhák a szekrényben.Egyik kezével szivattyú, valamint egy elektromos szivattyú. 【Újrafelhasználható & Vízálló helytakarékos Táska】 : PA+PE Alapanyag - Tartós, puha táska újra fel lehet használni sokszor.Hozzon létre egy légmentesen zárt, vízálló, porálló, illetve tárolás állam a ruhákat, paplanok tetején ruha, táskák!. 【Extra Hosszú & Tökéletes Védelmet】 : Ez egy nagy helytakarékos ötlet csomagolás terjedelmes szezon ruháit, hozzátéve, több tároló hely a szekrényben.A tiszta zsákokat, akasztó horgok design, még mindig lehet, hogy ki mi van benne. 【Nem Több, Összecsukható Ruhát】 : Köszönöm, hogy a függőleges elrendezés tervezés, a ruhák kerülnek annak érdekében, búcsút ráncok! 360 fokos forgatható design horgok, hogy ez a táska tökéletes a ruhatáram. 【Könnyen Használható】 : Lefagy a helytakarékos zsák a gardróbom.Add meg a ruhákat a akasztó gyűrű.Zárjuk le a csomagokat a megadott klipek.Helyezze a tömlőt a vákuum a szelepre, majd vákuum a levegőt.Közel a sapkák, hogy hozzon létre egy légmentesen záródó pecsétet.Specifikáció : Termék neve : Lógó Összenyomható Tároló Bag Material : PET+PESize : 67*90/67*110 Packing Lista : 2/3/5db * Lóg Összenyomható Tároló Táska,egy kézzel szivattyú, valamint egy elektromos pump Kind tippek : 1.Kérem, engedje meg, kisebb eltérés miatt kézi mérés.Lehet, hogy egy kis színt különbség oka, hogy különböző fény-monitor hatások.Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, küldjön nekünk egy kérdést közvetlenül, illetve válaszolunk a kérdéseidre online bármikor.

A javaslat jellemzői

Product name:
Hanging Compressible Storage Bag
Material:
PET+PE
Size:
67*90/67*110
Packing List:
2/3/5pcs * Hanging Compressible Storage Bag,With one hand pump and one electric pump:
Kind tips:
1.Please allow minor deviation due to manual measurement.There might be a slight color difference due to different light and monitor effects.:
2.If you have any questions about our products, please send us a question directly, and we will answer your questions online at any time. :

Vevők, ahogy választanak