Sissy Guggolás Gép Multifunkcionális Zömök Gép, Fitness gépek lábgyakorlat Zömök Otthoni Edzőterem (Szín : Fekete, Méret : 90 * 60 * 47-52cm)
Megújítva

Sissy Guggolás Gép Multifunkcionális Zömök Gép, Fitness gépek lábgyakorlat Zömök Otthoni Edzőterem (Szín : Fekete, Méret : 90 * 60 * 47-52cm)

HUF 0.33

Rendelhető

★【Multifunkcionális】 : Multifunkciós fitness eszközök, amelyeket fel lehet használni a felülés, guggolás, fekvőtámasz, illetve más, a képzésHasználhatja edzés az izmok, a has, láb, fenék, valamint egyéb alkatrészek segíteni alakja, a tökéletes alak. ★【Tartós Szerkezet】 : Az acél fő keret a zömök gép extra stabilitást, a tartósság, nem könnyen adja át, s a medve 150kg.Remekül működik az irodában vagy otthon.A fekete hab kényelmes, puha, nem megdörzsölöm a lábát, s nagymértékben védi a lábát a sérülésektől.Anti-csúszásmentes pedálok, nehogy véletlenül csúszik. ★【Állítható Design】 : a magassága A zömök, fitnesz felszerelés párna lehet beállítani 47-52cm (18.47-ben), amely alkalmas arra, hogy az edzők a különböző magasságú, test, típusai.Gomb beállítása, megtalálja az ideális edzés helye, hogy maximalizálja az edzés hatékonyságát. ★【Előnyei Sissy Guggolás】 : Sissy Guggolás vagy a legjobb testtömeg gyakorlat has, comb, fenék.Sissy guggolás építeni izom, erő, egyensúly, kitartás, rugalmasság. ★【Vásároljon bizalommal】 : ügyfeleinknek kiváló minőségű termékek, figyelmes szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van, amikor a mi termékek, akkor tájékoztasson minket e-mailben fogunk válaszolni 24 órán belül.Ideális a testépítés, a fogyás, ha keres egy helytakarékos készülék, amely segít a munka a felülést, lábak vagy a fenék.Akkor a zömök gép csak neked. Ez a multifunkcionális zömök gép képes guggolás, felülés, gyakorlatokat, valamint a push-up.Az acél fő keret stabil, tartós, a fekete hab kényelmes, puha.Anti-csúszásmentes pedálok, nehogy véletlenül csúszik. A magassága a párna lehet beállítani 47-52cm (18.47-ben), majd a gomb elforgatásával lehet beállítani, hogy megfeleljen az emberek különböző szüksége van. Alján csúszásgátló alsó burkolatot, hogy megakadályozzák vakarja a padlón.▲Termék név : sissy guggolás gép▲Súly : 19 KG▲teherbíró : 150 kg▲Termék méret : 90*60*47-52cm(35.47 hüvelyk)▲Anyag : Acél cső + PU bőr + szivacs▲Sport funkciók : guggolás gyakorlása, a teherviselő zömök képzés, állandó gyakorlása, felülés, stb.▲Vonatkozó forgatókönyvek : otthon, edzőteremben, iroda, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak