ERRULAN Fekete Láb Hordágyat a Férfiak/Nők, Hordozható Habbal Roller Állvány Lábait/Has/Derék, Karcsúsító Képzés Berendezés Magassága Állítható
Megújítva

ERRULAN Fekete Láb Hordágyat a Férfiak/Nők, Hordozható Habbal Roller Állvány Lábait/Has/Derék, Karcsúsító Képzés Berendezés Magassága Állítható

HUF 963.00

Rendelhető

【Acél Keret/ Hab Görgők】Készült erős acél tartós, rozsda-mentes változatban is, Terhelés : 150kg(330lbs)Verejték felszívódását, valamint csúszásmentes, párnázott hab tartsa a kényelmes, egész edzés. 【Állítható Magasság】3 gear beállítása lehetővé teszi, hogy a kívánt szakaszon.A magassága tánc képzés készülék 50cm/ 19.7 cm, hogy mind a felnőttek, illetve a gyerekek állítható, hogy illeszkedjen a saját méretét.Illik a gyermekek 5 éves kortól. 【Könnyen Össze】Ez a tánc berendezések jogosultja jön a csavar, hogy össze könnyen.Előre fúrt lyukak, hogy a telepítés egy pillanat alatt.Egyszerűen válassza ki a kívánt helyre, rögzítse biztonságosan. 【Nyújtó Képzés】Balett vissza képzés berendezés célja, hogy javítsa a gyerekek testtartás, rugalmasság, egyensúly, míg nyúlik vissza edzés.Tökéletes iskola, stúdió, tornaterem, illetve otthoni használatra. 【Ügyfélszolgálat】szentelt nyújt a prémium termékek az ön számára.Ha van valamilyen probléma, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi lesz válasz megoldani, hogy 24 órán belül. ✔ Könnyen használható vissza hordágyat, hogy javítsa a derék/ vissza/ has rugalmasság, egyensúly mozgástartomány természetes testhelyzet.Néhány héttel a következetes használata az észre fogja venni, jelentős javulás, hogy a gyerek mozgását.✔ Tulajdonságok : - Anyaga : Acél Váz - Terhelés : 150kg/ 330 kg - Kor : 5 Éves Up - Tartalom : 1 × Tánc Berendezések✔ Funkció : - Enyhíti a feszültséget, fájdalmat.- Segítse a gyermeket, hogy alacsonyabb vissza könnyen.- Hordozható, könnyű súly, könnyű tárolás.- Nem inog egyik oldalról a másikra, csak azért, mert nála a súlyát.- Ez a derék/ vissza képzési eszköz edzések a karok, has, vállak, lábak, fenék.- Készült fém, fekete színben, hogy ez a szabadon álló tánc berendezések rack van egy szilárd struktúrával szemben ellenálló. - Alkalmas tánc kezdőknek, tánc, oktatók, profi táncosok, tánc szoba, otthon, edzőteremben, jóga szoba stb.✔ Tippek : - Kézi mérés termékek lehet, hogy méretei néhány centiméter különbség, kérlek, értsd meg.- Lehet, hogy néhány különbség a képet, majd a termék miatt kijelző világítás okok miatt, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

A javaslat jellemzői

- Material:
Steel Frame
- Load:
150kg/ 330 lbs
- Age:
5 Years Old and Up
- Contents:
1 × Dance Equipment
✔ Feature:
- Relieving tension and pain.:
- Help the child to lower back easily.:
- Portable, light weight and easy to storage.:
- It doesn't sway from side to side just because it's carrying the weight.:
- This waist/ back training tool workouts your arms, tummy, shoulders, legs and butt.:
- Made of metal with black finish that make this freestanding dance equipment rack have a solid structure and resistant. :
- Suitable for dance beginners, dance trainers, professional dancers, dance room, home, gym, yoga room and so on.:
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product.:
- Please Note:
If the screws worked themselves loose during using, please re-tighten the nuts to keep the rack stability.

Vevők, ahogy választanak