Perzework OEM Hátsó Hátsó Üveg Csere Samsung Galaxy S9 Plusz 6.2 hüvelyk Reparing Toolkit, Előre Telepített Ragasztó (Éjfél Fekete)
Megújítva

Perzework OEM Hátsó Hátsó Üveg Csere Samsung Galaxy S9 Plusz 6.2 hüvelyk Reparing Toolkit, Előre Telepített Ragasztó (Éjfél Fekete)

HUF 3.33

Rendelhető

【Új OEM Minőség】OEM vissza üveg ajtó fedél csere Samsung Galaxy S9 Plusz 100% - ig tökéletes csere.Tesztelt egyenként a szakmai technicist szállítás előtt.Ez a csere, hátsó üveg fogjuk javítani a törött, sérült, karcos, Samsung telefont.Visszaállítja a készülék új.Nagyon költség-hatékony, hogy a változás egy saját maga által. 【Kompatibilis】Ez kompatibilis a Samsung Galaxy S9 Plusz Éjfél Fekete (Minden Fuvarozó).Kérjük, ellenőrizze, hogy a Modell a telefon vásárlás előtt. 【Egyszerű Telepítés】OEM kamera lencséje vízálló öntapadó előre telepítve.Telepítési Útmutató tartalmazza pedig ott is sok utasítás videók elérhető online.Következő lépésről lépésre.Tudod telepíteni egyszerűen.Élvezheti a szórakoztató DIY. 【Jön a Teljes körű Eszköztár】jön-val egy teljes körű szakmai javítás toolkit.Ez sokkal könnyebb, hogy távolítsa el a törött hátsó üveg ajtó. 【12 Hónap Garancia】biztosítunk egy év jótállás OEM vissza üveg fedél csere.Küldhetünk új hátsó hátsó üveg, vagy a teljes vételárat, mint egy a döntést, ha nem 100% - ig elégedett ezt az elemet.Ügyfélszolgálati munkatársaink online a nap 24 órájában.Ha bármilyen kérdése van a telepítés, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben.A Termék Jellemzői : 1.Kompatibilis a Samsung Galaxy S9 Plusz (Minden Fuvarozó). 100% - ig tökéletes. Ez a csere, hátsó üveg fogjuk javítani a törött, sérült, karcos Samsung Galaxy S9 Plusz telefon.Visszaállítja a készülék új.Nagyon költség-hatékony, hogy a változás egy saját maga által.Meleg Tippek : 1. Biztosítunk 12 hónap jótállás a hátlap akkumulátor ajtó csere.Bátran forduljon hozzánk, ha nem 100% - ig elégedett. Telepítési Útmutató tartalmazza ott is több videót elérhető online.A legnehezebb, de leginkább időigényes részt vesz a régi üveg, ami volt, talán 5-10 perc.Hogy ezt vissza volt a szél.Élvezheti a szórakoztató DIY. Kérjük, kapcsolja ki a telefont, mielőtt csere. A hő fegyvert, vagy egy hajszárító hasznos lenne, míg szét a hátsó üveg. Mi csak a felelős, az eredeti "Perzework" termékek, amelyek vásárolt "Perzework".Kérjük, adja meg egyetlen eladó élvezni a "Perzework" márka hozza egy kényelmes életmód.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak