Vomeko Digitális PH Mérő PH-037 Hordozható vízminőség PH Teszter Ivóvíz, illetve Akvárium Laboratóriumi PH Teszter vízminőség Teszter.
Megújítva

Vomeko Digitális PH Mérő PH-037 Hordozható vízminőség PH Teszter Ivóvíz, illetve Akvárium Laboratóriumi PH Teszter vízminőség Teszter.

HUF 3636.00

Rendelhető

【Nagy pontosságú PH mérő】Ez a PH-mérő van nagy pontosságú, gyors reakciót, amely a pontos vizsgálati eredmények gyorsanEz a teszt a PH-érték bármilyen 0-14 PH folyadék, amely próbára akarod tenni, hogy ez egy értékes eszköz, akváriumok, élelmiszer-feldolgozás, a laboratóriumok, papír ipar, uszodák, iskolai használatra. 【Nagy LCD kijelző】A PH-mérő funkciók egy nagy LCD képernyő jeleníti meg, a PH-értéket, így könnyen olvasható egy pillanat alatt.A képernyő tiszta, átlátszó, így könnyen használható még gyenge fényviszonyok között is. 【Vízálló kivitel】Ez a PH-mérő célja, hogy vízálló vízálló fokozatú IP56, lehetővé téve, hogy lehet használni a kerti környezetben.Ez a funkció sokkal rugalmasabbá teszi majd lehetővé teszi, hogy a méréseket minden helyzetben. 【Kompakt, könnyű】A PH-mérő kompakt, könnyű, így könnyen magával viheti bárhová is mész.Kényelmes, használható, könnyen szállítható egy hátizsák vagy táska. 【Tartós, hosszú élettartamú】Ez a PH-mérő készült, magas minőségű anyagok, amelyek célja, hogy tartós, hosszú élettartamú.Képes ellenállni az erős használat épül, hogy a múlt.Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egy megbízható eszköz, amelyek segítségével az elkövetkező években. 【Nagy pontosságú PH mérő】Ez a PH-mérő van nagy pontosságú, gyors reakciót, amely a pontos vizsgálati eredmények gyorsan.Ez a teszt a PH-érték bármilyen 0-14 PH folyadék, amely próbára akarod tenni, hogy ez egy értékes eszköz, akváriumok, élelmiszer-feldolgozás, a laboratóriumok, papír ipar, uszodák, iskolai használatra. 【Nagy LCD kijelző】A PH-mérő funkciók egy nagy LCD képernyő jeleníti meg, a PH-értéket, így könnyen olvasható egy pillanat alatt.A képernyő tiszta, átlátszó, így könnyen használható még gyenge fényviszonyok között is. 【Vízálló kivitel】Ez a PH-mérő célja, hogy vízálló vízálló fokozatú IP56, lehetővé téve, hogy lehet használni a kerti környezetben.Ez a funkció sokkal rugalmasabbá teszi majd lehetővé teszi, hogy a méréseket minden helyzetben. 【Kompakt, könnyű】A PH-mérő kompakt, könnyű, így könnyen magával viheti bárhová is mész.Kényelmes, használható, könnyen szállítható egy hátizsák vagy táska.

A javaslat jellemzői

Model:
PH-037 
Measure range:
0.00~14.00PH
Accuracy:
±0.1PH
Working temperature:
0~50℃
Automatic temperature compensation:
0~50℃
Battery:
4 * 1.5V AG13 (Not included)
Calibration method:
1-point
Weight:
Approx.145g/ 5.1oz
Size:
Approx.175*30*22mm/ 6.9*1.2*0.9in
Package List:
1 * PH Meter:
1 * Screwdriver:
1 * User manual:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Vevők, ahogy választanak