WebGlove Képzési Kesztyű,Mini Golyók Baseball Képzési eszközök, Web Kesztyű Mini Képzési Kesztyű - 4, 6, illetve 10-Csomagok (6Packs Bal Kéz)
Megújítva

WebGlove Képzési Kesztyű,Mini Golyók Baseball Képzési eszközök, Web Kesztyű Mini Képzési Kesztyű - 4, 6, illetve 10-Csomagok (6Packs Bal Kéz)

HUF 2.33

Rendelhető

1 Web Glove Képzési Kesztyű, elegendő mennyiség : 10 Kesztyű, 10 Golyó, akkor ossza meg a család, csapattársak, barátok, meg a többiek. Web Glove Képzési Kesztyű Készült, könnyű, tartós, neoprén anyag, meg lehet fogni gyakorlat golyó a méret golf labdák.Mini Golyók Baseball Képzés Berendezés, Ráillik a mutató ujjal, Univerzális jobb vagy balkezes játékos. Mini Golyók Baseball Képzés Berendezés, kiváló ajándék bimbózó fiatal feltörekvő játékosok. Web Kesztyű Mini Képzési Kesztyű, örülünk, hogy képes 30 nap garancia. Web Glove Képzési Kesztyű, elegendő mennyiség : 10 Kesztyű, 10 Golyó, akkor ossza meg a család, csapattársak, barátok, meg a többiek. Web Glove Képzési Kesztyű Készült, könnyű, tartós, neoprén anyag, meg lehet fogni gyakorlat golyó a méret golf labdák.Mini Golyók Baseball Képzés Berendezés, Ráillik a mutató ujjal, Univerzális jobb vagy balkezes játékos. Mini Golyók Baseball Képzés Berendezés, kiváló ajándék bimbózó fiatal feltörekvő játékosok. Web Kesztyű Mini Képzési Kesztyű, örülünk, hogy képes 30 nap garancia.Üdvözöljük a boltban, elkötelezettek vagyunk, hogy a fejlesztés több finomított tartósabb termékek.A kesztyű anyaga puha, nehéz rajta neoprén, ami nagyon kezét, de nem megdörzsölöm a bőr.Lehet, hogy a gyermek, hogy a gyakorlatban együtt növeli a rugalmasságot, pedig a tapasztalat az ujjak,.Elegendő mennyiség : 6 Kesztyű, 6 Golyó, akkor ossza meg a család, csapattársak, barátok, meg a többiek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak