3 Inch Kpop fénykép kártya Birtokosa Könyv Mini Fotó Album Szerelmes Szív Üreges Hordozható Kép Gyűjtemény Tároló Medál, 40 Zsebbel (Zöld)
Megújítva

3 Inch Kpop fénykép kártya Birtokosa Könyv Mini Fotó Album Szerelmes Szív Üreges Hordozható Kép Gyűjtemény Tároló Medál, 40 Zsebbel (Zöld)

HUF 809.10

Rendelhető

【Prémium Anyag】A borító puha könny-rezisztens funkció vízálló, PVC,erős, vízhatlan, nem könnyű megtörni, megakadályozhatja, hogy a fotó az öregedésKétoldalas átlátszó zsebbel kijelző fotó kártya valós színek. 【Design Funkciók】A fénykép kártya binder célja egy üres szív alakú, a központban,van egy zseb a fedelet, hogy a kedvenc képet, mint a borító, így egyedi kpop album számára. 【Méret】Borító mérete 4.1 inch, pocket méret 3.Ez a mini albumot tartalmaz 20 egyedi oldalakat 40 zsebbel. 【Tökéletes Ajándék】Ez a kpop fénykép kártya birtokosa a könyv tökéletes, hogy tárolja az összes féltve őrzött fotó, emlékek, vagy a dekoráció az ön otthonában.Ez egy nagy ajándék választás esküvői vendég, érettségi, Keresztelők, Anyák Napja, baba zuhany stb. 【Megjegyzés】annak érdekében, hogy megakadályozzák a pvc binder tapadását, mi permetezni egy kis kukoricát anti-stick por a termelési folyamat során, kérjük, ne felejtsd el a port.Anti-stick port is el kell távolítani a törölgette a törölközőt.Leírása : Mini albumot lóg lyuk a tetején az oldalon, ami lehet díszített szív medál, nem pedig könnyen deformálódik vagy törik.Fotó kártyát album, 40 zsebbel, amely lehet helyezni, használja külön-külön vagy együttesen, hogy megfeleljen a napi használat leváltását követeli.Műszaki adatok : Anyaga : PVC Mérete : 4.1 inch Szín : Kék Csomag tartalma : 2 x fotó kártyát albumok 2 x medálok Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kissé különbözik a valós tárgy.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak