PIFUDE Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Otthon Dísze Angel Függő Dísz Szárnyakkal karácsonyfa újévi Ajándék Baba Angyal (Szín : B05)
Megújítva

PIFUDE Karácsonyi Dekorációk, Karácsonyi Otthon Dísze Angel Függő Dísz Szárnyakkal karácsonyfa újévi Ajándék Baba Angyal (Szín : B05)

HUF 2240.10

Rendelhető

【Minőségbiztosítási】Ez a termék a legmagasabb minőségű anyagok, gondosan kialakított, gyönyörű kivitelezés, élénk színek, nem könnyen elhalványul, tartós 【Széles körű Alkalmazását】Karácsonyi party dekoráció tökéletes kandallók, falak, bejárati ajtók, ablakok, teraszok, stb. létrehozása ünnepi hangulatot, könnyen lógott, akárhol. 【Tökéletes Karácsonyi Ajándék】Karácsonyi ajándék lehet közvetíteni, jó remény, áldást, ez egy nagy ajándék, a jó kívánságait, a barátok meg a család. 【Melegszik a Hangulat】Ez a termék tökéletes terjed az ünnepi lélek teszi a tökéletes kiegészítője a Karácsony fa, asztali, illetve lakberendezés.A legjobb ajándék Karácsonyra!Szintén egy jó ünnepi kívül bármilyen ünnepi dekoráció. [Értékesítés utáni szolgáltatás] Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás. 【Minőségbiztosítási】Ez a termék a legmagasabb minőségű anyagok, gondosan kialakított, gyönyörű kivitelezés, élénk színek, nem könnyen elhalványul, tartós. 【Széles körű Alkalmazását】Karácsonyi party dekoráció tökéletes kandallók, falak, bejárati ajtók, ablakok, teraszok, stb. létrehozása ünnepi hangulatot, könnyen lógott, akárhol. 【Tökéletes Karácsonyi Ajándék】Karácsonyi ajándék lehet közvetíteni, jó remény, áldást, ez egy nagy ajándék, a jó kívánságait, a barátok meg a család. 【Melegszik a Hangulat】Ez a termék tökéletes terjed az ünnepi lélek teszi a tökéletes kiegészítője a Karácsony fa, asztali, illetve lakberendezés.A legjobb ajándék Karácsonyra!Szintén egy jó ünnepi kívül bármilyen ünnepi dekoráció. [Értékesítés utáni szolgáltatás] Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás.Anyag : drót + gumi -, műanyag + beads Type : Karácsonyi Angyal Pendant Size : 24*15cm Uses : Alkalmas partik, esküvők, Karácsonyi, stb.hozzon létre egy ünnepi atmosphere Due különböző világítási, illetve képernyőn , elem színe kissé eltérhetnek a kép.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak