Nyomja meg a Köröm Szett, Közepes Hosszúságú Tér, Aranyos Hamis Köröm a Köröm Ragasztó, Fényes Akril műköröm, műköröm, Nők, Lányok (D)
Megújítva

Nyomja meg a Köröm Szett, Közepes Hosszúságú Tér, Aranyos Hamis Köröm a Köröm Ragasztó, Fényes Akril műköröm, műköröm, Nők, Lányok (D)

HUF 2.67

Rendelhető

?【Természetes Fényű】A köröm készült fényes anyagok, a fényes múlt, szinte karc mentes, míg a rendelkezéséreHamis köröm készült akril ABS, környezetbarát, nem bántja kezed, nem könnyű megtörni. ?【Könnyen Cuttable】A nyomja meg a köröm 12 különböző méretű körmök, 24 Pcs hamis körme, a műköröm könnyen berendezés, valamint a fájl őket, hogy minden hossza forma tetszik. ?【Minimális Telepítés】Elegáns hamis körmök, csak válassza ki a köröm darabot, ami illik hozzád, lengyel a körömágy, illessze be a prémium zselés ragasztó ad el, majd nyomja meg a köröm 10 másodpercig, hogy a természetes manikűr hogy a lányok szeretik. ? 【Széles körben Használt】Hamis körmök nagyon alkalmas tánc felek, hétvégi kirándulások, esküvők, partik, Karácsony, Halloween.Lehet kapni a körmök, mint anélkül, hogy időt töltsenek a körmösnél. ?【Tökéletes Ajándék】műköröm egy tökéletes ajándék barátnő, feleség, barátok, rokonok.Fokozza a személyes varázsa, akkor kap egy csomó értékeli ezt.Válassza ki, nem fog csalódni!. ?【Természetes Fényű】A köröm készült fényes anyagok, a fényes múlt, szinte karc mentes, míg a rendelkezésére.Hamis köröm készült akril ABS, környezetbarát, nem bántja kezed, nem könnyű megtörni. ?【Könnyen Cuttable】A nyomja meg a köröm 12 különböző méretű körmök, 24 Pcs hamis körme, a műköröm könnyen berendezés, valamint a fájl őket, hogy minden hossza forma tetszik. ?【Minimális Telepítés】Elegáns hamis körmök, csak válassza ki a köröm darabot, ami illik hozzád, lengyel a körömágy, illessze be a prémium zselés ragasztó ad el, majd nyomja meg a köröm 10 másodpercig, hogy a természetes manikűr hogy a lányok szeretik. ? 【Széles körben Használt】Hamis körmök nagyon alkalmas tánc felek, hétvégi kirándulások, esküvők, partik, Karácsony, Halloween.Lehet kapni a körmök, mint anélkül, hogy időt töltsenek a körmösnél. ?【Tökéletes Ajándék】műköröm egy tökéletes ajándék barátnő, feleség, barátok, rokonok.Fokozza a személyes varázsa, akkor kap egy csomó értékeli ezt.Válassza ki, nem fog csalódni!.A csomag Tartalmazza : 24 x hamis köröm (12 különböző méretű) zselés ragasztó, munkalap (1 darab 24 matricák) 1 x hamis köröm eltávolítása bot 1 db körömreszelő 1 x tisztítás papír Hamis körmök, hogyan működik : 1.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak