Csúszásmentes hólánc a SUV/Teherautó/Autó Sürgősségi téli Gumiabroncs téli Gumiabroncs Állítható Láncok 10db Szélesség (185mm-295mm)
Megújítva

Csúszásmentes hólánc a SUV/Teherautó/Autó Sürgősségi téli Gumiabroncs téli Gumiabroncs Állítható Láncok 10db Szélesség (185mm-295mm)

HUF 2.33

Rendelhető

【ÚJ 2023 VERZIÓ 】hólánc Autó, Csúszásmentes hólánc Állítható csúszásgátló Láncok Autó Gumiabroncs, hólánc Illik a Legtöbb Autó/TEREPJÁRÓ/Kamion-Készlet 10 Szélesség 185-295mm/7 【Használata egyszerű telepíteni】 : Hó hólánc felszerelhető megfelelően csúszásgátló követelmény, Hó, Sár, hólánc, állítható Feszültség Pántok ami szerelés a készülék, hogy a gumiabroncs egy szellő állítható.nem kell, hogy vegye le a gumikat, nem kell mozgatni a járművet, gyors telepítés, eltávolítás perc.használata biztonságos, megfizethető. 【Prémium Anyag】 : Ezek a SUV hólánc készült kiváló minőségű gumi, kopásálló csúszásmentes körmök, humanizált design ötvözött acélból, jó teljesítmény, csúszásgátló, töri meg a jeget, a duma út. 【Eay Telepítés, Eltávolítás】Könnyen hordozható, majd használja az esetleges sürgős közúti segítségnyújtás.Beállíthatja, hogy a jármű kerekeit perceken belül, megmenteni az autó a nehéz helyzetben lehet elhelyezni az autóban, bármikor készenléti állapotban van. 【Alkalmas a Legtöbb Autóba】 : Csúszásmentes Gumi Láncok Hó hólánc Állítható Autó Gumiabroncs, hólánc Sürgősségi Csúszásmentes Lánc Alkalmas a Legtöbb Autó/TEREPJÁRÓ/Teherautó. 【ÚJ 2023 VERZIÓ 】hólánc Autó, Csúszásmentes hólánc Állítható csúszásgátló Láncok Autó Gumiabroncs, hólánc Illik a Legtöbb Autó/TEREPJÁRÓ/Kamion-Készlet 10 Szélesség 185-295mm/7. 【Használata egyszerű telepíteni】 : Hó hólánc felszerelhető megfelelően csúszásgátló követelmény, Hó, Sár, hólánc, állítható Feszültség Pántok ami szerelés a készülék, hogy a gumiabroncs egy szellő állítható.nem kell, hogy vegye le a gumikat, nem kell mozgatni a járművet, gyors telepítés, eltávolítás perc.használata biztonságos, megfizethető. 【Prémium Anyag】 : Ezek a SUV hólánc készült kiváló minőségű gumi, kopásálló csúszásmentes körmök, humanizált design ötvözött acélból, jó teljesítmény, csúszásgátló, töri meg a jeget, a duma út. 【Eay Telepítés, Eltávolítás】Könnyen hordozható, majd használja az esetleges sürgős közúti segítségnyújtás.Beállíthatja, hogy a jármű kerekeit perceken belül, megmenteni az autó a nehéz helyzetben lehet elhelyezni az autóban, bármikor készenléti állapotban van.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak