A Propeller Jogosultja Szíj, a DJI Mini 3 Pro Drón, Kellékek Heveder Őr Pengék Fixáló a Mavic Mini 3 Pro Kiegészítők (Fekete)
Megújítva

A Propeller Jogosultja Szíj, a DJI Mini 3 Pro Drón, Kellékek Heveder Őr Pengék Fixáló a Mavic Mini 3 Pro Kiegészítők (Fekete)

HUF 7938.00

Rendelhető

【Tökéletes】Kifejezetten a DJI Mini 3 Pro, tökéletesen egyezik Mini 3 Pro DrónMegjegyzés : Csak kompatibilis DJI Mini 3 Pro, nem DJI Mini 3!. 【Hatékony Védelmet】Puha szilikon anyag, nem karcolja meg a drón propeller lapátok, az alsó borítás+Propellerek Jogosultja 2 az 1-ben tervezés, javítás, valamint hatékonyan megvédje a drón. 【Nem Befolyásolja a Tárolás & Közlekedési】 telepítése Után a Mini 3 Pro Propeller Jogosult lehet helyezni az eredeti táskát a legtöbb esetben táskák a piacon anélkül, tárolásra, szállításra. 【Gyors Telepítési】Mavic mini 3 kellékek jogosultja őr fogad el vödör kialakítás az egyszerű szétszerelés, szerelés. 【Termékek Listája】1 * Mini 3 Pro propeller jogosultja, valamint a kiváló minőségű szolgáltatást, ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül!. 【Nem DJI Mini 3】Csak kompatibilis DJI Mini 3 Pro, nem DJI Mini 3!. 【Tökéletes】Kifejezetten a DJI Mini 3 Pro, tökéletesen egyezik Mini 3 Pro Drón.Megjegyzés : Csak kompatibilis DJI Mini 3 Pro, nem DJI Mini 3!. 【Hatékony Védelmet】Puha szilikon anyag, nem karcolja meg a drón propeller lapátok, az alsó borítás+Propellerek Jogosultja 2 az 1-ben tervezés, javítás, valamint hatékonyan megvédje a drón. 【Nem Befolyásolja a Tárolás & Közlekedési】 telepítése Után a Mini 3 Pro Propeller Jogosult lehet helyezni az eredeti táskát a legtöbb esetben táskák a piacon anélkül, tárolásra, szállításra. 【Gyors Telepítési】Mavic mini 3 kellékek jogosultja őr fogad el vödör kialakítás az egyszerű szétszerelés, szerelés. 【Termékek Listája】1 * Mini 3 Pro propeller jogosultja, valamint a kiváló minőségű szolgáltatást, ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül!. 【Nem DJI Mini 3】Csak kompatibilis DJI Mini 3 Pro, nem DJI Mini 3!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak