Rajzfilm Emberi Csontváz 32 gb-os USB Flash Meghajtó pendrive pendrive-okat pendrives a Halloween Jelen Fiú Ajándékok (Bézs 32GB)
Megújítva

Rajzfilm Emberi Csontváz 32 gb-os USB Flash Meghajtó pendrive pendrive-okat pendrives a Halloween Jelen Fiú Ajándékok (Bézs 32GB)

HUF 3.00

Rendelhető

[Rajzfilm emberi csontváz design] : CIAUOMR USB Flash Meghajtók Rajzfilm emberi csontváz ( Szép, furcsa, vicces! ) design Szilikon ami enyhíti a csökkenő erővel jobban védi az USB Flash memória botok!Az USB csatlakozó védelmét a fülhallgatót, ami nem könnyű, hogy oxidált törött! [Nagy Sebességű Átvitel] : CIAUOMR 32 gb-os pendrive fogadja el a Nemzetközi híres chips, kiváló átviteli sebesség, valamint stabilabb írás-olvasás sebessége!írási sebesség 11-12 mb / s, olvasási sebesség 19-22 mbit / s. [Kapacitás] : Flash meghajtók számítási módszere 1 GB(1000 MB) némileg eltérő 1 GB=1024 MB, valamint az egyes felsorolt kapacitása a Flash-tároló eszköz használt formázás, egyéb funkciók, így az nem elérhető, az adatok tárolása.Mint ilyen, a tényleges szabad kapacitás(29~30 GB) az adatok tárolási kevesebb, mint mi szerepel a termékek 32 GB. [Plug and Play] : Flash Meghajtó pendrive-okat nem kell, hogy telepítse a szoftvert vagy illesztőprogramot használja, hogy a flash meghajtó.pendrive-okat könnyen boltban, vagy vissza fotók,videók, jelentős fájlok ,dokumentumok, filmek, képek, könyvek, programok,tervek, sőt még többet is.Tárolására alkalmas digitális adatok, iskola, üzlet, vagy napi használat. [Compatibilty] : USB 2.0 Kompatibilis alatt.Jól működik PC, laptop, asztali Mac Book stb!Lehet kompatibilis további eszközök eléréséhez nagysebességű átviteli teljesítmény.Támogatja szinte az összes operációs rendszerek, beleértve a Windows 2000 / 7 / 8 / 8.1 / 10 / Vista / XP / ME, Linux vagy Mac Os 10.Ha vannak speciális igények vagy a számítógépes rendszerek öregebb, mint a Windows XP vagy MAC, kérjük, formázza a flash meghajtót NTFS, akkor használja a flash meghajtók általában. [Jótállási Politika] : 12-hónap garanciával, termékeink jó minőségű, de ígérjük, hogy minden probléma a termék egy éven belül, mivel vásárolni, akkor garantált ingyen.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak